КК Црвена звезда

1. Izgleda da vam ide Rakočević

mislim da nece...ostace da zavrsi karijeru sledece sezone ovde, koliko sam cuo..

2. Ja koliko sam čuo posvađao se sa Čovićem i ide. A i rekao je juče posle utakmice "ne znam da li ću ostati", što bi to rekao osim ako nema nekih problema sa Čovićem kad je već planirano da sledeće godine predvodi timu EL i posle završi karijeru.

3. Не серите. Звезда је го курац и требала је да се угаси на време, пре него што је дошло оно говно ћораво мафијашко. Сад ме ви раните говнима као што увек радите, браните оне пањеве са оним говнетом носатим ћелавим на челу који је најгори играч Звезде у историји и највећа штеточина, али се запитајте ко је у праву.

4. Jebač, moš ti da pričaš šta oš, ali idemo u evroligu. Samo da kažem da nije tako izgledalo posle 0-4 na startu. Istina, klub nije na stabilnim osnovama, ali bolje je i to nego da smo krenuli od neke zadnje lige, i usput ko zna šta bi bilo. Partizan je pokazao da je bolji od nas, i ovaj nas Čović sramoti gde stigne i ovaj Radonjić je smehoteka od trenera, ali evroliga je evroliga, i ako dođe koje pojačanje, možemo se nadati da se nećemo izblamirati.

5. И који ћемо курац у Евролиги 'вако сакати? Да будемо ко Партизан кад уђе у Лигу Шампиона? Јебеш ти то ако ће свако да нас јебе са по 20 разлике минимум.

6. Ne, ajde da udjemo u EL i da je osvojimo! ODMAH! Stvarno, koji cemo kurac, ako necemo da je osvojimo, nije mi jasno.... Sta ce nam kes od EL? Ili sta ce Partizanu kes od LS? Ako vec nece da osvoje...

EDIT: Koliko sam se samo odusevio juce kad je krenula ova pesma...
    http://www.youtube.com/watch?v=qAOGlK_w1Jo

7. Да је осто Вукоичић другу би ми песму певали... Узели бисмо макар ову нашу лигу

8. А шта ће нам кеш? Објасни ми то.

9. Nemam odgovor na ovo pitanje.

10. Ја ћу ти кажем одговор. Те паре ће бити утрошене само на плате слепцима од играча, и увек ћемо остати у месту. Никад никаквог напретка неће бити. Једино ако Човић не нађе неког баш зајебаног финансијера који ће да доведе неке животиње од играча, а не секаперсе које се не померају ни у одбрани ни у нападу и због тога ми у сваком минуту утакмице сагоре милион нервних ћелија. Нису те паре од Евролиге толико велике да нас ишчупају из гована да коначно узмемо ту јебену лигу од Партизана. Зашто иначе постоји овај клуб, да буде шампион или да постоји ради постојања?

11. Што се тиче песме коју си окачио, драго је и мени што певају уопште нешто осим АЈДЕ ИГРАЈ И СМОРИ СЕ и СЕВЕР ЦЕЛИ САДА СЕ ВЕСЕЛИ, јебем им матер у пичку мајмунску. Тим вођама који форсирају та говна од песама због којих наша трибина изгледа јадно у односу на трибину вечитог ривала желим да прођу као и њихове колеге, изрешетани или избодени јер су говна криминална.

12. Ljudi o kakvim parama od EL vi pričate? Ne dobija se ništa od takmičenja, jedino od prodaje karata šta se zaradi. I to isključivo od Arene, podrazumeva se pune Arene jer zarada od Pionira je mizerna. Malo je debilno to porediti sa učešćem u LŠ za koje odma dobiješ 7,5 miliona evra i još dodatno za svaku odigranu tekmu i tv prava još neki sitniš.

13. Јебач мнооого сереш, ниси ни сам свестан колико гована можеш да исереш у неколико редова.

Ја ћу ти кажем одговор.

Ти си Човић уствари па знаш где ће ићи паре и да ћемо остати у месту...

браните оне пањеве са оним говнетом носатим ћелавим на челу који је најгори играч Звезде у историји и највећа штеточина

Ово што си написао је толика болест да сам ја затечен. Који си ти курац да једног господина и врхунског играча, са врхунском каријером (у топ 10 најбољих стрелаца у исторји евролиге, два, три пута најбољи стрелац евролиге у сезони...) као што је Ракочевић називаш говном и штеточином? Да ли је могуће да толико немаш поштовања према човеку који је буквално носио екипу целе сезоне и у оба своја мандата у Звезди био најбољи играч екипе?! Ракочевић је један од САМО четворице играча који је носио игру ове сезоне, то што си ти јебено слеп и што га вероватно од раније мрзиш као појаву није разлог да пишеш овакве глупости. Ок и да је истина да је сваки битан меч усрао (а далеко од тога да јесте, код свих 5 победа у дербијима је био најбољи играч и једини уз Рашка за кога нису имали решење), то што ти очекујеш од човека који има 35 година да сваки меч буде најбољи играч и да уради ко зна шта показује да ти везе немаш са кошарком. Мада и генерално са спортом. Сигуран сам да када би се (у неком паралелном универзуму) Видић или Станковић вратили у ФК исто би било са твоје стране. Само би гледао да пљунеш. То прво, а никад не би признао да ниси у праву. Чак би написао (као што већ и јеси за Ракоча, усрало их, кад је дао Сасарију 28 поена). Преко главе су ми више твоје фрустрације. Ретко кад умеш да напишеш нешто што је РЕАЛНО иако се стално позиваш на то колико си уствари реалан. Твоји постови се своде на ово: "Хајде да пљунем све што има везе са Звездом, лоши су у свим спортовима, испрозиваћу их од управе до играча и навијача и ако ме демантују, што ће бити тешко, опет ми је лепо јер ја ипак навијам за Звезду, а ако не, ја сам мнооого реалан лик и све сам то говорио још раније."

14. Прочитао сам трећину и стао јер сам видео исти пост седамнес пута.

15. Па кад ти пишеш увек исте коментаре, одговори морају бити слични ранијима. Ево да видиш поенту својих постова ако ниси.

Твоји постови се своде на ово: "Хајде да пљунем све што има везе са Звездом, лоши су у свим спортовима, испрозиваћу их од управе до играча и навијача и ако ме демантују, што ће бити тешко, опет ми је лепо јер ја ипак навијам за Звезду, а ако не, ја сам мнооого реалан лик и све сам то говорио још раније."

16. Ono gde smo se najviše zajebali ove sezone je smena Vukoičića i dolazak Radonjića. Nekako mi ovaj deluje mrtvo, nezainteresovano, u nekim trenucima čak i pogubljeno, na kraju krajeva, to se i videlo u ovoj finalnoj seriji, sve nam se svodilo na šut, kada je Partizan igrao presing mi nismo znali šta ćemo sa loptom, ni sa Mega Vizurom nije bilo ništa mnogo bolje, ni sad mi nije jasno kako smo okrenuli onu treću utakmicu, a realno, i Mega Vizura je više zaslužila finale nego mi. I kada krene sledeća sezona, ovaj Radonjić će da veže 3 poraza u Evroligi, i onda opet smena, pa Jovo nanovo. Igrački kadar treba dosta da se promeni, nadam se da ćemo konačno da ubodemo sa nekom čamugom, a ima i dobrih dostupnih igrača iz naše lige.

17. Nije Radonjih uopste los trener, nego je fora sto je glupavi Coki doveo njega kad je vec 80% sezone bilo gotovo.
    A najveci problem tu je sto ste kod Vukoicica igrali run&gun stil tj basket, dok Radonja neguje kosarku sa pozicionim napadima.
    Svako ko je bilo sta trenirao zna da je najveci problem adaptacija na novi stil igre, i zato se treneri menjaju izmedju sezona, a vrlo retko u toku sezone (ako bas moras onda na pola,al ovo sto je Coki uradio mislim da niko drugi nije).
    I onda je Radonjic pokusao da sistemom koji u FMPu gaji 2 meseca pobedi Partizan koji taj isti sistem igra vec preko 10 godina i gde se tacno zna ko sta sme da radi..

Naspram prethodnih sezona ova vam je sasvim OK, mada ste prosle godine bili po mom misljenju blizi tituli nego sad. Najgore sto mozete da uradite je da OPET dovedete neka silna imena na godinu dana, poduvate kurac (pre svega mislim na EL), i onda oni svi odu i opet ostanete bez igde icega. Pa vama onaj klinac centar usao prvi put u poslednjoj tekmi finala - bravo Radonja,tad se razigravaju klinci, u poslednjoj tekmi sezone.
    Kad biste doveli 2,3 klinca , uz ostanak 4,5 bitnih igraca, i 2,3 instant pojacanja mozda biste i imali neku osnovu za buducnost. Al posto ovaj projekat traje do 2015. ne ocekujem nista od toga, jer ce do tad biti cilj da se uzme neki trofej po svaku cenu. Mozda cete i uzeti nasu ligu ili ABU, al bez klinaca i bilo kog sistema ne pise vam se dobro.
    A sto se tice same EL, za vas je sve osim 0 pobeda uspeh. I ne kazem ovo podjebavacki. Pa motajte film, posto kazete da ste pratili kosarku, koliko je godina Partizan igrao sa 1,2 ili 3 pobede u Evroligi, ali nijednog trenutka nije odustajao od svog sistema. Mozda se taj proces ubrza cak i 3 puta s obzirom na kolicinu para sa kojom Coki raspolaze,al opet 3,4 godine igranja EL cisto rekreativno vam ne gine.
    I para u EL nema. Pa Partizan je nakon odlaska na F4 izvrsio najvecu rasprodaju igraca, tacnije vecini je istekao ugovor koji nisu mogli da ponude da produze. Dakle, eventualno Arena da se puni svaku tekmu , i tako pare od sponzora koristite uglavnom za transfere, a na neko bogacenje od uspeha ne racunajte.

18. I samo za ove sto brane Rakocevica da kazem koju stvar.
    On je igrac koji je ove godine primao MILIONCE (neki kazu cak i vise, pominje se + stan u begeu). Naravno da od njega treba da ocekujes da ce svaku tekmu da drzi u svojim rukama, i naravno da nema pravo apsolutno da u nekoj bitnoj tekmi bude NEVIDLJIV na terenu kao sto je bio na prve dve tekme finalne serije.
    S obzirom na svoje kvalitete, kao sto rekoste visestruki MVP Evrolige, prepun iskustva, on je ovom timu trebao da bude vodja. Da kao kapiten resava utakmice u vasu korist, a ne da uzima lopte i baca kamenje s ramena samo jer valjda treba tako.
    Po mom misljenju, oni koji ga pljuju imaju svako pravo na to. Ako hoce da bude samo jedan igrac u rotaciji,onda nek prima i kintu koja je prikladna takvoj roli,a ne da budes superstar po plati a nema te na terenu kad se sezona lomi..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.