КК Црвена звезда

1. Одличан играч. Само се надам да неће да усере каријеру као већина играча која је дошла код нас. Гледао сам га против Монтепаскија чини ми се у евролиги, нису могли да га зауставе, нанизао им је 30 поена ко из пичке.

2. Odličan je bolji nego 3 miličića a kontam da je isto tako jeftiniji ono govedo vam je valjda tražilo 600 hiljada

3. Samo morali bi da dovedete krštenog centra za EL

4. Па није још немогуће да Миличић дође, пошто Шилб игра тројку. Ваљда ће Скот да оде. За сада сам задовољан прелазним роком, да дође још јака петица и евентуално неки крилни центар и можда и направимо нешто ове сезоне.

5. Gurović da uđe digra i toeto.

6. Milicic dolazi, a to da li je govedo ili ne, me tako zabole, bitno je da ce da dominira nad 80 posto centara... On, plus jos minimum 2 pojacanja, i onda mozemo da pricamo o trofejima sledece godine i da ne sluzimo za nabijanje kos razlike u EL... Jbt, ovi svi novi na klipovima izgledaju k'o Dzordani, serem im se u usta. Inace, gledam Lovernj ga proziva, kao nista nece osvojiti. Tako je i Lola svojevremeno pricao, pa se secam sta je bilo posle.. :)))

7. Треба нам тренер који је ауторитет да обузда све те "звезде". Ово мудо Миличић неће хтети да трчи на тренингу, само ће да једе говна и алкохолише се сваки дан.

8. Ово мудо Миличић неће хтети да трчи на тренингу

Nije takav lik. Stvarno je onakav kao sto je rekao, ili trenira ko konj, ili nece ni da potpisuje. Nek dodje, treba nam neko ko ce da se kurci po terenu pored ovih bezmudica

9. Mada mislim da nam najvise treba neki dobar plej. Koji moze da pogodi kos sa vise od 3m. Videcemo

10. И Ракоча отерати.

11. И Ракоча отерати.

Ja se sa tim slažem. Došao je sa 40 godina da tu drvi kurac i userava najbitnije napade osim u 3 utakmice u sezoni kada odradi dobar posao. A svi od njega imaju očekivanja kao da je Bodiroga.

12. Milicic dolazi, a to da li je govedo ili ne, me tako zabole, bitno je da ce da dominira nad 80 posto centara

Dominiraće on moj kurac, nije utakmice imao više od godinu dana, samo lud čovjek misli da se može treningom, i to sam mimo ekipe, postići ono što se postigne takmičarskim mečevima. I zamisli Rasdonjića sa svojim pogubljenim pogledom dok mu crta dvije akcije 40 minuta a ovaj zapamti jedan blok iz te dvije akcije duradi. Volina.

Jbt, ovi svi novi na klipovima izgledaju k'o Dzordani, serem im se u usta

AMIIN
    Ostaviti Nelsona i Katića, ostalo rašćerati jeboim pas mater, dovesti malog micića i tako neke igrače za drugu petorku a za prvu kvalitet... Koji će nam kurac igrači koji nemaju muda da ošutaju tricu ni kad su sami a i kad ošutaju bolje da ne ošutaju...

13. Довести оног центра Брајанта из оне немачке екипе што смо играли против њих у Еврокупу, како се већ зове. Онај је јебо кеву и под кошем и са полудистанце, богами и тројке је погађао, а ако имамо стварно буџет 7 милиона ко што се приповеда, ангажовање њега не би требало да буде проблем.

14. I obavezno puštati 2-3 klinca da skupljaju minutažu.

15. Овај Шилб има 30 година јеботе. Много.

16. Došao čovjek da zaradi penziju u zvijezdi, nećeš g šale prodati, i da vidi najljepše djevojke na svijeu, proba ćevape i to

17. Гледам сад ову женску репрезентацију и размишљам нешто. Да су физички јаке као играчи Звезде, одрале би их двадесет разлике лагано.

18. Odbranu igraju 6 puta bolju nego Zvezda...

19. О шуту да не причамо. Знају да погоде одакле оћеш, ови слепци са два метра маше.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.