КК Црвена звезда

1. Овај Шилб има 30 година јеботе. Много.

Толико има и Леброн Џејмс па је тренутно најдоминантнији кошаркаш на свету. Најбоље године по мени. Не превише стар, а пун искуства. А за Миличића се слађем са Бвдлом, такав играч нам треба, јес да зна да прави проблеме али има онај менталитет животињски који нам треба сад у Евролиги. А и ганци је, тако да оно...дај Боже да дође.

2. хахахахах ладно си упоредио Шилба са Леброном

3. Нисам упоредио играче већ број година. Ако има триес не мора да значи да ће му требати пумпица на сваком тајм ауту.

4. Не знам, видећемо. Не могу ништа да прогнозирам, али сам за то да се доводе млађи и јачи играчи, талентовани. Видели смо ове сезоне како су "искусни" одиграли.

5. Samo da kažem da je ovaj lik prošle godine bio MVP Francunske lige. On je inače peti stranac u ekipi, a pošto verujem da će ih biti još vidim da ćemo dogodine na proleće da krpimo tim kao što je ove godine to bio slučaj sa Radničkim.

EDIT: Odbio zimus Galatasaraj

6. On je inače peti stranac u ekipi, a pošto verujem da će ih biti još vidim da ćemo dogodine na proleće da krpimo tim kao što je ove godine to bio slučaj sa Radničkim.

Даће им Вучић држављанство, најмањи проблем :)

7. Samo da kažem da je ovaj lik prošle godine bio MVP Francunske lige.

Bio je MVP samo finalne serije.

8. Samo da kažem da je ovaj lik prošle godine bio MVP Francunske lige. On je inače peti stranac u ekipi, a pošto verujem da će ih biti još vidim da ćemo dogodine na proleće da krpimo tim kao što je ove godine to bio slučaj sa Radničkim.

Verovatno Skot nece ostati, a i boli ih kurac, jer El i ABA mogu sa koliko god stranaca da igraju. Do tad ce se vec sve znati, pa ce da popiju otkaze neki pred nasu ligu, i to je to...

9. Ne znam kakav vam je ovaj novi, deluje solidno. Al ne mogu da ne primetim jednu bitnu razliku u odnosu na prethodne godine.
    Okupljate tim na vreme. Nije isto kad igrac sa novim timom prodje cele pripreme, i kad mora za 15 dana da nauci sve i pocne da igra.
    To bi mogla da bude prednost na pocetku sezone, pogotovo u EL gde je prilicno losiji basket u prvih 2,3 kola..

10. + на Газимудов пост.

11. nisam upoznat.na koju foru zvezda igra evro ligu?slabo pratim nas bakset.vise ne znam ni sta pratim.koju i ciju ligu.odem na vosu,ne znam u kom takmicenju igra.

12. Добар вам је Шилб.... Гледадох три, четири утакмице са њим у Евролиги.... Добар је био.... А и у Фантазију сам га имао и ту је кидао.... А и сад му баш гледам статистику - 15,5 поена, 4,6 скокова и 4 асистенције у просеку....

13. Sad sam i ja video za Dilejnija da dolazi mozda.... Hihihi, ala ce da polude Grobari...

14. Ponovo lozana, samo ove godine ste malo poranili. Obicno krene u avgustu. Nikada se necete nauciti pameti, ali nikada. Nada je opasna stvar.

15. E tako, bombaš, napokon da vidim jedan post a da grobar ne plače.

16. Pa kud ces veceg plakanja od pesme godine prolaze moje.... mi pevamo jebi fmp.

17. Pa kud ces veceg plakanja od pesme godine prolaze moje.... mi pevamo jebi fmp.

Касни плата па фрка ?
    Не плаћа Партизан редовно да се навија, јебем им мајку!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.