Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Sto vam je nervozan coravi, pola emisije prica o Partizanu?
Razotkriva sve mućke za period 2000 - 2013.
Ok, samo mnogo je nervozan.
Radonjić danas bio u Španiji na pregovorima o preuzimanju Laboral Kuće, pošto je Perasović otišao u Efes. 50-50 su šanse da ide, Kacikaris je alternativa, jebemti, ne znam šta da mislim o ovome. Ko bi mogao da bude zamena ako Radonjić ode? Pešić? MIHAILO UVALIN?
Pričao kako je krao decu sa kosova na tv-u?
Кари још годину дана има уговор са Бајерном.... Пре ће Радоњића, ако оде уопште, заменити Гуровић ил' Обрадовић....
Da, Saša Obradović nije više u Albi čini mi se.
Aleksandar Trifunović! Ne, ne, ipak Uvalin.
Kari je već pričao o mogućem raskidu saradnje s Bajernom, mada ako Radonjić stvarno ode, verujem da bi Obradović bio prvi pik.
Treba postaviti mladjanog Gurovica za trenera, onda uzmemo Dzikica da bude mu pomocnik, platimo groblju 1 mil od para sa Kosova i to je to
Ja malopre trčao sa Vladom Vukoičićem. Može se reći za Vladom Vukoičićem, ko bi reko lik u kondiciji u pičku materinu.
Možda se on vrati, xe xe.
a nije da si ti neki atleta
elem, i ja mislim da je Obradović prvi pik ako Radonja ode, al' ipak mislim da ostaje
moramo naći dobrog čamugu, neće nas 2 puta usrati sezona da sa toliko izmena u timu pokidamo
Camugu na kraju kad ispuse za nba i pokupiti ove sto odlaze iz el ekipa jer se smanjio broj znate sada ima manje ekipa u el mi smo privilegovani ekipa mala ali odabrana znate
Otelo Hanter završio s olimpijakosom, što bi to lepo bilo... Mada on će lagano u cska ili real, a tompkins bi mogao da malo trgne karijeru kod nas, kad je već u realu neka 3. opcija.
'ajde legendo, vabi Teodosića dok još nije potpisao nov ugovor.
Pa teo ima jos godinu ugovora brt
Mozda i dve jbt nisam siguran sada
Ima izlaznu klauzulu u slučaju ponude legende xDD
otelo potpisao za real
Sprdam se za Tea, to je nerealno još bar 2 sezone, ali tompkins i trevor mbakve... Ovaj iz makabija ne verujem da košta gomilu novaca, a za tompkinsa kapiram da je zabo mastan ugovor na osnovu partija iz Nižnjeg, mada valjda je svestan da je u kurcu, pa bi možda pristao i na manje pare.
A s druge strane kurac, galata i ta klasa timova će da pokupi takve igrače, nema to pojma da se ostvari.
Eto tompkinsa znaci
Tačno sam očekivao Hantera u Realu, pristaje mu takav tim. A stvarno, što bi bilo ludo da dovučemo tompkinsa. Mada jebem li ga, rejes već popušta, noćionija kapiram da teraju, možda imaju nekih planova s tompkinsom.
Edit: Dok ja pišem ove gluposti tompkins userava Barselonu i donosi Realu titulu praktično, sigurno će da ga puste tek tako.
Haha, bandi nisi ti mene skoro video, sad strogo zdrav život, svaki dan trčanje vežbe, nema zajebancije. Čuo sam da vraćaju vojni rok pa zato. lol