U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
https://www.instagram.com/p/BGmeY6aC-ow/
Ah, kako je lepo kad dođe stranac jer želi da sarađuje sa odličnim trenerom, koji forsira mlade igrače, da napreduje, igra za malu platu (ako je i dobije uopšte), i posle se još zahvaljuje i kaže kako će pamtiti zauvek vreme provedeno ovde.
ух како ће му псовати мајку кад нас буде трпао са макабијем
Nisam rekao da nam treba nego da dolazi
боље да не дође тупан
Potpisao je Milutinov sinoc Za Cokija.
Море, знате како је ишло, Боби/Цирби, затим Цирби/Штиме а следеће Штиме/Милутинов, Штиме први центар.
значи сада ф4 са штимцем и милутиновим
http://www.kkcrvenazvezda.rs/pretprodaja-sezonskih-karata-od-ponedeljka-14-06-2016.html
Digli cene a, znaci stize de kolo
То је одмах Милутинова да исплатимо, као што Реал исплати трансфер играча од продаје дресова, тако и ми од претпродаје сезонских.
Mitke jesi dogovorio ABA 2 ligu?
Како не, добићеш позивницу за прву утакмицу.
Prodace ukupno 215 sezonskih i poseta u jadranskoj (ako je bude) ce opet biti prejadna
Неће. Прошле године је пуна цена била 16 хиљада, па ако има људи који су дали толико, биће и оних који ће дати 20. Иако си прошле сезоне могао да будеш сигуран само за 5 евролигашких утакмица код куће. Док ће их ове сезоне бити најмање 15. И свако са сезонском из завршене сезоне може сад у овој претпродаји да купи за 14100, тако да ће већ на почетку бити купљен солидан број карата. Моја процена, продаће бар приближан број као прошле године, ако не и исти или већи.
Како 15 брото, шта ми је то промакло?
Свако са сваким игра.
Moze biti, ima smisla to jer nisam uzeo u obriz da ce biti veci broj EL meceva ali ce poseta jadranskoj i dalje biti sramna
Prodace se vise ove godine sto posto
Bravo maestro! Procenio si slučaj čija je verovatnoća 100%. Ali, traktor, kolona, traume razumem te lolololo
Па постоји и вероватноћа да ће продати 215 карата, али ја храбро прогнозирам да се то неће десити.