Prema podacima koje je izneo Čović klub je u poslednjih pet godina odvojio 9.500.000 evra na naknade za igrače prvog tima, a treneri su u prethodnih pet sezona ukupno koštali klub milion i 200.000 evra.
INSAJDERINFO Ova godina je godina štednje i pripremanja one tamo sezone kada napadamo f4 koji će Ćoki da dovede u Beograd. OFNIREDJASNI
Mislim da vam ovaj novi sistem EL ne leži uopšte, i da je sada daleko teže sve. Možda tripujem, ali stvarno deluje kao da će se desiti LŠ u fudbalu fazon.
Ma vratila je 12, a ne 15. Šteta što je Gazmend otišao u dobrovoljno izgnastvo, ti bi mu Džoni došao kao poručen. Truć je suviše fin i im drugačiji senzibilitet u odnosu na Gazija lolo
Idem oprostite.
Nek ti bog oprosti mi necemo
hahahah bombas tretiran ko bicarka po obicaju
јебени ђенка који ће нам он курац
Djenka je brat
Ima 10ppm u rukama
I jos ima srpski pasos fk banja
нећу да се враћамо у 2014. оћу зверине од играча за ф4
Hotju Mbakwea... :/
Legenda rekao ne vraćamo samo Đenku od starih naših igrača, vraćamo i Rakoča!
Jeste živi Aškalije
INSAJDERINFO Ova godina je godina štednje i pripremanja one tamo sezone kada napadamo f4 koji će Ćoki da dovede u Beograd. OFNIREDJASNI
Prema podacima koje je izneo Čović klub je u poslednjih pet godina odvojio 9.500.000 evra na naknade za igrače prvog tima, a treneri su u prethodnih pet sezona ukupno koštali klub milion i 200.000 evra.
чекај, да ли је то замрзнута звезда потрошила 9,5 милиона на играче за претходних пет година?
http://static.mozzartsport.com/img/news/d/d/a/13579155349354.jpg
Mislim da vam ovaj novi sistem EL ne leži uopšte, i da je sada daleko teže sve. Možda tripujem, ali stvarno deluje kao da će se desiti LŠ u fudbalu fazon.
I vrnula 15 ne zaboravi.
тако је, џони. опростити да, али заборавити никад!
само бих те исправио, није врнула 15.
Nego koliko, nisam to skroz ispratio?
не знамо колико, јбг. не пратимо ми звезду шта ради, баш нас брига за њих.
Hahaha sad ce ti reci da su vratili milion a ostalo je oprosteno evo tu me seci ako ne
E jbg, bas sam bio ubedjen
Ma vratila je 12, a ne 15. Šteta što je Gazmend otišao u dobrovoljno izgnastvo, ti bi mu Džoni došao kao poručen. Truć je suviše fin i im drugačiji senzibilitet u odnosu na Gazija lolo