Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
хахаха, прц. мрзи ме да рачунам колико су вратили.
ЕДИТ: види га овај гонзо 12. каквих 12? нема шансе, одакле им паре? :)
ЕДИТ2: сад ћу ја са дуплог, само да се улогујем.
Pa 12 pošto je u tekstu koji je okačen sa Monda (ili sam ja to pročitao na U92) Ćoki rekao da je vraćeno 12 miliona duga koji je i ukanalio Zvezdu.
Ma vratio kurac, sve vas to čeka.
12 милиона је био дуг вероватно укупно. а није враћено ни милион (можда пола милиона, да не рачунам сад). повериоци су се већински сложили да им се врати 2,5% од дуговања (осим уговора са БАТ клаузулом, њима је све плаћено). већински поверилац је био ФМП.
ЕДИТ: јок, џони, све је то регулисано. сад су већ на стабилним ногама.
Pa dobro bre rođaci mojne da me jebete, znam ja sve ovo. Samo sam napisao šta je prenešeno kao Ćokijeva izjava. Gazi vrati se.
Duvaj ga debeli :)
па кад је ћоки замутио воду са неким измишљеним бројевима. нико не зна шта је шта, од које звезде је шта. и ово што је изнео се не слаже са оном ексел табелом колико ко прима од пре неку годину.
Hahahaha evo ga ipak, znao sam sta sledi
Uuuu ko mi kaže. Pičko jedna još ti nisam zaboravio što nisi došao kod mojih da proslavimo kad se Pavle rodio. Ua siso :)
хахаха, псето јбг, џони није у току, мора свима да се објасни.
Jbg dzoni prestao da prati nebitne sportove kosarku i fudbal, sad prati hokej samo xd
Ja pratim sve picke jedne. Nikad nece Kadinjaca!
а у хокеју се сад фузионисали партизан и звезда, је л' тако беше? џони, за кога сад навијаш? ја бих прво проверио пиб и адресу.
Vidi Dzoni se vratio, mora da je prošla opasnost od razmoda.
Ni truća nije bilo u zadnje vreme (ima svoje razloge vrv), al sam se zabrinuo da ga nije našao Fender... :/
тај страх подједнако делим са осталом браћом гробарима. али мислим да смо сигурни док је титула у вашим рукама.
Cigosi bicete apsolutno jebani
Bombas promeni nik u samoubica
Ili bombas samoubica sto da ne
NIkada nije ni postojala opasnost
Jebace vas Tumbas