КК Црвена звезда

1. Ne znam sta da mislim za njega. Odlican bi bio kao drugi centar. Ako je on prvi a Štimara drugi centar, tanko je to.

2. јадно и бедно

3. ал бар смо испунили циљ да упаднемо у топ 16 :ДДДД

4. Milutinovu zelim ligamente prednje

5. Nema srece kad izjebes dobrotvore zapamti. Jedno je kad se regularno plati transfer (Tomasevic, Kleo), a drugo kad jebes magare dok je u blatu. Svi velike karijere napravise, Vujanic, Bogdanovic Luka, Gagic... Tako ce i Milutinov.

6. Za klea nije placen transfer

7. onda je bio isteko ugovor, dali vecu platu

8. Чини ми се да је плаћено трећем клубу. Не знам чији је играч био, али је био код нас на позајмици типа пола године и онда је требало да се плати неколико стотина хиљада евра одштета, Звезда није имала, Партизан платио.

9. To Stevane, znam da nije otimano od Zvezde kao u nekim slucajevima. Mislim da je Milutinov najveci govnar ubedljivo, ajd sto ostavis klub u govnima, povuces sve klauzule da ostavis bez obestecenja, a odmah za godinu se vracas u arhineprijatelja. Iskreno sve najgore mu zelim

10. GLE STEVAN OPET BRANI BOMBAŠA. STEVANE LJIGO SNS-ovska.

11. Ne transferisi vise debilu, ponavljam jebo te onaj ko te vratio na sajt da ga zagadjujes

12. Stevan=ja volim vučić

13. Да, Милутинов солидно теле.

14. Bimbas. Kad sam se vratio na sajt, zatekao sam kako Pazl i ostali pišaju po tebi.

To i dalje traje.

Ja sam samo izneo svoje neovisno mišljenje.

15. Kleo je igrao na pozajmici u Zvezdi, Zvezda je imala pravo preče kupovine, tj. pravo da ga kupi po isteku pozajmice (po unapred dogovorenoj ceni, ne sećam se kojoj), ali Zvezda nije dala platu Kleu, tj. dugovala mu je pare, i morala je da plati sve plate, i obeštećenje bivšem klubu da bi on uopšte razmišljao da potpiše ugovor sa Zvezdom.

Zvezda htela da razvlači, paćo ponudio duplo više para, Kleo izjavio "ja nisam srbin, ja sam brazilac, i došao sam da igram za pare, ne za obećanja. Moram da mislim na svoju egzistenciju". I potpisao za paću.

Bilo šta što se sere Milutinovu je transferčina, dečko može da potpiše i za Sigal Prištinu ako hoće, šta to koga boli kurac.

I bombasu jebemti, kad sereš seri malo smislenije, kako se vraća u arhineprijatelja, kad je to igrao u Zvezdi?

16. Mislio sam na vracanje u Srbiju. Nisam se dobro izrazio. Sve stoji, ali priznaces da nema elemenata za nazivanje njegovog transfera otimacinom kao u slucaju Vujanica ili Bogdanovica.

17. Uzmi Raska Katica, samo regularno prozivanje kao Mustafe i nista gore od toga. Imao je podrsku od grobara i u reprezentaciji.

18. Dio, lepo si se popišao po neobrazovanom sns botu.

19. Bilo je kako dio rece, samo da dodam da je 300k bila dogovorena cena. A govnarko iskoristio sto mu nije placana placa da sjebe pravo prece kupovine i za duplo vecu platu otisao kod ovih sto ih je gurao ds, u tadasnji bankomat pod imenom partizan fudbalski klub

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.