КК Црвена звезда

1. Užas, uzrujl sam se jutros kad sam video vest. Još i Dangubić produžio na još dve godine. omg omg omg

2. oterali micica.predsezonski uspeh

3. idem putem lomim flaše
    poserem se na zvezdaše xDDDD

4. Samo nek je micic otisao makar igrao "rebron"

Simon i danga ostaju to je ful, gledacemo kosovca brata napacenog kako terorise ekipe u grotlu pionira a danga ima jos ovu sezonu da ne postane vitkovac

5. Јовић остаје.

6. Мислим да сам видио на монду, сад уђем, нигдје вијести нема... Извините на цимању, али сам убјеђен да сам видио наслов.

7. E ako si ubeđen da si video nevidljivu vest, onda je informacija validna. Xd

8. Coki je rekao jos onomad da jovkela ostaje pozz

9. Samo što Pulen uopšte ne dolazi lolo

10. Ma свe може у АБА.

11. Hahaha bog te jebo, da ih nema ove iz Bljuca bi trebalo izmisliti. Pazi ti fazon ''Blic saznaje'', a vest je stara četiri ili pet dana. Hahaha sve ti jebem.

12. Ta govna niko vise i ne kupuje. Ono sto ja vidim jeste Politika kod vojnih penzionera, novosti kod ostalih penzionera i Informer u perionicama i auspuh servisima. Blic niko ziv ne kupuje.
    Sportska stampa takodje samo prenosi vesti sa interneta. Zurnal nije imao ekskluzivu nekih 10 godina, a o Sportu ne treba trositi reci.

13. Gonzo što nećeš da se javiš anđusu lolo http://vukajlija.com/forum/teme/59470-andjus?strana=39#post_3546431

Video sam Dule kada si to okačio. Najveća fora je u tome što sam ga ja redovno viđao na Bežanijskoj Kosi i dole u blokovima jer on valjda tu negde živi. Dijabola.

14. 1.30 na dvojku lolo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.