Ako nabaci kilazu moze i selidbe da radi
KLAVIRE PREVOZI KUZMA HAHAHAHAHAH
Ostoja crko jbg
Hahaha
213, 214, по Анђусу и 220. А није да га нема, на тај оквир чак и да није нагруван мора да има бар 120кг.
Kuzmić i Kanga će jebati. 2K rulz!
115kg po vikipediji
Otprilike kao ja. Xexe Dobar je kuzmic za bekap centra. U svakom slucaju bolji od Stimca. Ne mogu gledam stimca vise.
Jos kad bi uleteo neki Laval na centru bilo bi do jaja.
Ostali jos plej(kazu bice neki mladi igrac, nadam se ne jaramaz), garava cetvorka i garavi centar. Jos kad bi neko uzeo dangubica i odveo ga sto dalje
Kapiten će da jebe ove godine. Garavog centra nema, ne postoji.
Simon je garant uspeha
Čijeg? lolo
Ma mozemo i bez pleja drugog boli nas jaje daj samo te garave 4 i 5 i jebemo karamo
E da, a kad dolazi zagorac? Xd
Micić odlazi. Jedna od ljepših vijesti.
Micić je otišao ima mesec dana, a danas ga je Bajern otpustio.
Sem ako si omašio temu i hteo ovo da napišeš na bajernovoj, onda u redu, kapiram da još ne znamo za koga navijamo!
Pa ošo na ljetovanje, jebo te on. Mogao je nakon otkaza i za nas potpisati, ali čitam da se zahvalio i oprostio, pa sam odahnuo.
Ja i dalje strahujem da bi mogao da upadne u tim opet, naročito ako uskoro ne iskoči neki ozbiljan igrač (čitaj crnac) za pleja.
Majku mu jebem, uz Jovića bi tačno lego onaj garavi iz Cedevite, zaboravih kako se zove.
Edit : Pulen
I što nije došao, zna li iko?
Kad počinje sezona?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ako nabaci kilazu moze i selidbe da radi
KLAVIRE PREVOZI KUZMA HAHAHAHAHAH
Ostoja crko jbg
Hahaha
213, 214, по Анђусу и 220. А није да га нема, на тај оквир чак и да није нагруван мора да има бар 120кг.
Kuzmić i Kanga će jebati. 2K rulz!
115kg po vikipediji
Otprilike kao ja. Xexe
Dobar je kuzmic za bekap centra. U svakom slucaju bolji od Stimca. Ne mogu gledam stimca vise.
Jos kad bi uleteo neki Laval na centru bilo bi do jaja.
Ostali jos plej(kazu bice neki mladi igrac, nadam se ne jaramaz), garava cetvorka i garavi centar.
Jos kad bi neko uzeo dangubica i odveo ga sto dalje
Kapiten će da jebe ove godine. Garavog centra nema, ne postoji.
Simon je garant uspeha
Čijeg? lolo
Ma mozemo i bez pleja drugog boli nas jaje daj samo te garave 4 i 5 i jebemo karamo
E da, a kad dolazi zagorac? Xd
Micić odlazi. Jedna od ljepših vijesti.
Micić je otišao ima mesec dana, a danas ga je Bajern otpustio.
Sem ako si omašio temu i hteo ovo da napišeš na bajernovoj, onda u redu, kapiram da još ne znamo za koga navijamo!
Pa ošo na ljetovanje, jebo te on.
Mogao je nakon otkaza i za nas potpisati, ali čitam da se zahvalio i oprostio, pa sam odahnuo.
Ja i dalje strahujem da bi mogao da upadne u tim opet, naročito ako uskoro ne iskoči neki ozbiljan igrač (čitaj crnac) za pleja.
Majku mu jebem, uz Jovića bi tačno lego onaj garavi iz Cedevite, zaboravih kako se zove.
Edit : Pulen
I što nije došao, zna li iko?
Kad počinje sezona?