КК Црвена звезда

1. šta je tačno dobro u tome što je podigao cenu karata za 500 dinara?

2. Bice mnogo manje studentarije uboge i devojaka koje se slikaju

Na 3 soma treba da digne kartu taman uz sezonske dosta za pun pionir i banja

3. Koliko je sezonska za 16/17?

4. Plus je pionir, manja je poseta i to mora da se nadomesti cenom karata jbg ocete crncuge ljute a necete pare da date e pa prc malo

5. Evo dekaro
    http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/kk-crvena-zvezda-sezonska-ulaznica-beograd-hala-pionir-370642/event.html

A kukali da je skupa sezonska hahah sad sracunajte 15 tekmi po 1300 a gde je aba i plejofovi joj joj joj

6. Прошле године је, колико се сећам, карта за Пионир била 1000, бар за топ 16. Тако да је ово повећање за 300 кинти. А горњи ниво у Арени је био 800, тако да капирам да ће ове године бити 1000 или 1100.

Стоји да је повећање карте океј у смислу да треба напунити буџет, кад већ тражимо појачања, али не верујем да ће смањити број позера.

7. Smanjice sto posto prvenstveno sto pionir nije fancy a drugo sto mu treba 2600 da dodje sa ribom da se slika i dok kupe kokice one ili sta vec eto ga 30e

Dosta su deca sa kosova dovodila crnce aj da pripomognemo malo ili da cutimo i cekamo da odemo na f4 sa guduricem, simanicem, rebicem i rakicevicem

8. oćeš ti da daješ 1300 din za svaku tekmu?

9. Pa 20k je realna cifra najjeftinije sezonske (social/student/fanclub) imaju Bamberg, PAO i Baskonija - 150€.

10. Ja hocu, trebovao sam vec za darusafaku u nevidjeno

11. Karte za Oly idu od 125€ po tekmi za EL

12. Za turke, Milano i Makabi je nemoguće naći kartu. Sezonske+sponzorske+gosti=100% kapacitet

13. Taj fazon treba i mi da odradimo, kad bi bilo 5 soma sezonskih + po 200 karata za 5 velikih sponzora po 50 za jos 5 manjih sponzora i u prodaju ostatak al za brdo para i uz licnu kartu po dve karte(tapkarosima lomiti kosti) i cao

14. 600 din je bila arena prošle sez, 800 pionir ako se ja dobro sećam. a ako hoće da poveća prihode, neka radi na marketingu, a ne ovako bez najave. ili neka ne deli džabe karte onim poluidiotima

15. E kad se igra u areni onda dati zgadiji da kupi karte za soma dinara i eto nek se izive ono kad je sve reseno kad je osiguran prolaz ili kad nema sanse za prolaz

16. To si išao na Dina Merlina za 600 din u Arenu. Zvezda je bila 800din.

17. Бени, можда први део, али топ 16 није сигурно. А ово му дође ко топ 16 јебига.

Псето, неће бити у Арени 1300, нема шансе да би се напунио горњи ниво с тим ценама. А пред крај, ако не буде шанси за пролаз, онда можда спусте још мало цену.

18. imam neku kartu kod kuće, naći ću ti kad dođem

19. Treba na Marakani da se igra 10k da bude karta da se Ćoki kupa u parama i pošalje Dulou selfi da onaj crkne da može GTR da mu organizujte 150k stoke na opelu a ja da se smejem sit. Odoh da gledam kako ribe igraju ping pong a pičkama drže rekete.

20. Juče sam gledao kako se dve kurve jebu u guzicu sa nekom gumom turi jedna jedan kraj u dupe a drupa drugi i onda skiče pa uzmu još jednu gumu tu isto tako simultano i u pičku. Nisjm bio nešto oduševljen ali ok je.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.