КК Црвена звезда

1. Klasican isecak iz Kurira la Dule style :D

2. Kolko svršavam dok gledam ovu Evroligu, a još nije počela Zvezda.

Krivo mi samo sto ne mogu da gledam Studio na SK1 i Galatu-CSKA na SK3.

Trnu mi jajca od uzbuđenja.

3. Trnu mi jajca od uzbuđenja.

Bukv. Inače, večeras Brančio stavlja jaja na bradu glupim Turcima, lagani plus na njega, zapantite ovaj post

4. 20og decembra ako ne preteknete onaj rekord Partizanov, bukvalno se objesite kolektivno, pošto se od bombaša ođe neće moći živjeti...

Inače, oće li RTS prenositi Zvezdine utakmice ili ću morati da se cimam opet za neki SK stream?

5. A i ovo što pričate za crnje koje će zvezda dovesti da su vam sumnjivi, ne znam...
    Nije to partizan da dovede majmuna od 33 godine koji nije u životu sastavio cijelu sezonu u jednoj ekipi

EDIT: Mada je Partizan sad fino probrao Hatchera stvarno ali Robinsona brateeeeee...

6. Cimaćeš se za sk strim.

Kakve pičke, ja ne mogu da vjerujem... zajebali su RTCG

7. evo ti brt pa biraj koji valja

edit prvi je oke, samo je ustaša komentator jbg
    edit na drugom je odlična slika al nema zvuka, možda proradi

8. Poostrili su kriterijum za br gledalaca iu bezbednosnih razloga evo i u abfi ikpeciju se vide stepenice tako da od obaranja rekorda nema nista

9. E Ciro, ne pominji Partizan dok se prica o EL krecu mi suze dobro pamtim sve

10. Pseto kad je coravom broj gledalaca bio bitan za obaranje rekorda?

11. Bombaš, ne brini. Ako ti ne dočekaš, a ono unuk će sigurno gledati EL..

12. Ne znam brt ne mogu da polemisem sa tobom pripit sam i cekam da gledam utakmicu sampiona srbije u kosarci u takmicenju zvanom evroliga zatvorenog tipa pozz sirotinjo

13. Cuj ako ja ne docekam ceo zivot gledao El jbt

14. Pseto ne budi syrov plaky mi se

15. pripit sam i cekam da gledam utakmicu sampiona srbije u kosarci u takmicenju zvanom evroliga zatvorenog tipa pozz sirotinjo

Svaka čast gospodine! Svaka čast!

16. Poostrili su kriterijum za br gledalaca iu bezbednosnih razloga evo i u abfi ikpeciju se vide stepenice tako da od obaranja rekorda nema nista

Znam ali ipak je to olympiakos plus 20. decembar ona praznična atmosfera. Nekako tipujem da će tu da pane rekord novi.

EDIT: Slepi brt fala za strimove. Gledaćemo ustašu bre, možda prizna srpsko porijeklo kad zvezda povede 30 razlike na poluvremenu

17. ja ne znam dal se iko osim rasnog lozi na to vise

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.