КК Црвена звезда

1. Kako ne, jeri smo bratja ili nijesmo?

2. EDIT: Slepi brt fala za strimove. Gledaćemo ustašu bre, možda prizna srpsko porijeklo kad zvezda povede 30 razlike na poluvremenu

nnč brt. Evo našo sam jedan sa zvukom, ali je solidno loš jbg.

http://live.robinwidget.com/streamvideo8/crvena-zvezda-vs-darussafaka-live-stream-25366.html

3. haha e a ustašu sam slušo pre neki dan kad sam gledao Mega - Budućnost. Navešću vam samo neke od termina koje oni bez imalo blama koriste

tabla - ploča

Fenomenalni Zagorac je zabio dvicu o ploču

osobna - lična
    momčadska - timska

Šehović je načinio svoj drugi, a momčadski treći osobni prekršaj

prelol jebeni, niije ni čudo što su tako loši u basketu

4. Brt jesi cuo kako kazu "blok"?

5. prelol jebeni, niije ni čudo što su tako loši u basketu

Hahaha, osećam analogiju sa ovim.

https://www.youtube.com/watch?v=Fn1t35updRg

6. Jbt ovo što je Milovan izjavio je u top 3 momenata te emisije, odma iza Akijevog pljuvanja Žike Šarenice i rame uz rame sa Bardovim strahom od Deportiva

Brt jesi cuo kako kazu "blok"?

haha ne, kako?

7. Budućnost Mega bila odlična utakmica. Budućnost ima odlčnu ekipu za standarde Aba lige, a Mega do kraja sezone ako se uigraju će da bude možda i najopasnija ekipa ove sezone

EDIT: Ostavih mu post na prošloj strani pa da ne zatrpavam:

Слепи

Brt jesi cuo kako kazu "blok"?
    haha ne, kako?

EDIT 2:

Jbt ovo što je Milovan izjavio je u top 3 momenata te emisije, odma iza Akijevog pljuvanja Žike Šarenice i rame uz rame sa Bardovim strahom od Deportiva

https://www.youtube.com/watch?v=WMqE2HY4_A4
    01:02 za neupućene

8. 11-0 serija! Samo da nastave

9. Sve pohvale Ćiri o/

10. Nestalo mi pivo. Iam neki pelinkovac da l da se doradim. Radza ili vino ce me ubije skroz.

Koj sam alkos kad mi 7-8 piva za dobar dan, ne mog se napijem ko covek.

11. TO ĐENKA LJUBIM KURAC!

12. Reba se usro jebem ga balavog

13. Thilmo
    Reba se usro jebem ga balavog

Hahaha

14. A dobro, nije on toliko igrao prošle godine kolko se sjećam Thilmo, velika je odogovornost izaći pred onakvu masu da igraš sa dvaesjenom godinom.

Viđelo se da ga je frka sad kod zadnjeg napada u četvrtin kad su ga okružila dvojica al jebi ga i ako pogriješi bitno je da uči i stiče iskustvo

Ali se u trenutku dok ovo pišem upravo iskupio :D

EDIT: Odličan zvuk na ovom strimu što je zadnji okačio Slepi super se čuje

15. Dangubin ofanzivni skok, pa onda trojka pa Jović koš + faul. Ovo će stući Turke sad pazite šta sam rekao, odlijepiće se zvezda na +20 do kraja poluvremena samo da ovi majmuni u Areni počnu da pjevaju Marš na Drinu

16. majmuni u Areni

U Pioniru, al majmuni svakako. Neverovatno kolika je razlika od kvaliteta navijanja na basketu i fudbalu.

17. Na ovom Joviću će nekad reprzentatzija da se zasniva zapamtite!!!

18. U Pioniru, al majmuni svakako.

U dvorani Aca Nikolić. xD
    Ali majmuni razume se.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.