КК Црвена звезда

1. U Pioniru, al majmuni svakako. Neverovatno kolika je razlika od kvaliteta navijanja na basketu i fudbalu.

Ma isti kurac sve je to meni kod vas Arena sprem ovih naših sala za fizičko koje imamo u CG a realno bar Budućnost zaslužuje više od toga

EDIT: A zbilja, šta će biti sa Arenom? Samo ako se ode u plej of će biti tamo utakmice ili mogu nekako da srede ako bude veća zainteresovanost publike pa da se možda od januara igra tamo? Mada ne vjerujem da bi protiv svih ekipa mogla da se napuni ni do pola arena ali ono recimo protiv Olympiakosa, Fenjera, CSKA, Reala... tu bi moglo dosta baš ljudi da dođe

2. U dvorani Aca Nikolić. xD

hahah duvaj ga

Više od svega bih voleo da do kraja sezone igramo u ovom sastavu, sa 12 Srba. Samo da Rakićević uzme mesto Rebi glupanu.

edit: jbt šta Radonja bog radi sa ovim centrima, ovo nije normalno. Od Raška onomad "napravio" relativno upotrebljivog igrača, od drvenog Bobija napravio MVP-a Evrolige, od relativno nepoznatog Cirbesa napravio zver, a izgleda da će i od Kuzmatara da napravi nešto, alal vera!

3. Kuzmara igra do jaja, guduri muda standardno na 4 bara, mitrovic napredovao b r u k a!

4. Djenka laganeze dve trojke, jovic hladnokrvno sve malo se usro posle one banane. Bjelica jedini nesto u grcu stegla mu se ruka a rebic gobnarko mali mrs u mzt

5. Gudura mi se čini da je malo podlegao pritisku. Ne pritisku tekme jer tu plodi, ali kao da je ppdlegao pritisku visokih očekivanja svih nas.

Samo da mali ostane na zemlji i biće jebač keve avima u EL.

6. hahah kuzmic jebeni 18 indeks za poluvreme

7. Gudura kao da ima trip da momentalno pokaze da je jebac mami

8. da do kraja sezone igramo u ovom sastavu, sa 12 Srba.

Pa i Đenka je Srbin brate ako njega iz nekog razloga izosavljaš (ali igrao je dosta)

9. Ђенка има српски пасош, њега рачунам у Србе xD
    http://www.zurnal.rs/public/uploads/article/carls-dzenkins2.jpg

10. velika je odogovornost izaći pred onakvu masu da igraš sa dvaesjenom godinom.

Rebic i Guduric su isto godiste a ovaj drugi nema tih problema, pogledaj Doncica..Nema Reba to sto treba hej to fakat je

11. Haha, majku mu jebem nabeđenu, a u amerikama je lizao bulju lebronima.

12. Blat tako ogavnu facu ima, kao neki hrvatski ratni zločinac. Izbija onaj jevrej iz njega, ali ne onaj kul jevrej izraelski koji šalje kalaše za RS, nego onaj američki šugavi.

Ђенка има српски пасош, њега рачунам у Србе xD

Pa to, samo još da se naroka kao svinja na nekom splavu i isvršava se u neku hrvatsku seks turstkinju pa da imamo srpskog Dražena Petrovića sa osjećajem za trojku haha

13. Nema Reba to sto treba hej to fakat je

Jebi ga nema sad, ali to ne znači da neće steći. Neko se stvarno rodi sa mudima ali dosta ljudi ih izgradi jebeno.
    Ima ljudi koji kao pičke u tvorza odu pa izađu sa mudima do poda, a ne na košarci..

Al jebo te Gudura 21 godinu ima? Ja mislio da je stariji malo, nešto tipa moje godište '93
    EDIT: aaa da pomješao sam sa Dangubićem on je moje godište

14. Pazle solidna ljubav prema košarci je u tebi vidim...

15. Nemam veliku ljubav prema košarci Boh. Imam prema fudbalu dosta veliku, prema košarci je to možda zbog Budućnosti ovako, ali gotivim i Zvezdu i Partizan (doduše Paću malo manje haha) da gledam u Evropi kad igraju.
    Jebi ga to nam je jedini relevantan sport u kom jebemo mame milionerima zapadnim

EDIT: Dobar cuko Bohore mazio bih ga po glavi

16. Koliko bi ih držao gajbi?

17. Jednog samo, previše je dlakavo ovo za gajbu

18. Pozdrav od dzentlmena s mog avatara

19. Gudura sipa kao iz bokala bre haha

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.