КК Црвена звезда

1. mora da bude drame na kraju pa da ga jebeš

2. Свиђа ми се што Звезда гура домаће, само један чамугић. Кутурић жели бити херој. Онај црнац један њихов опасан улаз има, Клејмор како ли.

3. Клејбурн.

4. Drama jebena će sad biti pola sata će trajati deset sekundi neprekidnih slobodnjaka

5. A jebem i tilma u dupe glupo se secate kad je kenjao kako imamo centre koji ne zakucavaju hahaha danas zakucali >5 puta => tilmo kompletan idiot

6. Puši kurac Radonjiću konju jedan

7. Setio sam se Bordoa sada

8. Klejburn dao 20p na isti foru,ajde bezi

9. Куда плови овај брод

10. Nije radonja kriv da su mu doveli jos jednog pleja da rebic moze da ide da igra lastis sa drugaricama dobili bi ovo 15+

11. DAJTE KERA AHAHAHAHAHAHA

12. Никад играч од Митровића.
    А кад водиш 14 разлике на полувремену, мораш то да добијеш па таман да играш против комбинованог тима Реала и Барселоне.
    Штета, јбг.

13. Nije radonja kriv da su mu doveli jos jednog pleja da rebic moze da ide da igra lastis sa drugaricama dobili bi ovo 15+

Pa očekuje se još pojačanja, rekao je Radonja već da će biti igrača ali da neće doći do početka evrolige.

14. Fendere idi pricaj s tilmom

15. Нема потребе. Митровић јебено не уме да погоди кад треба и то му није први пут.

16. Pa očekuje se još pojačanja, rekao je Radonja već da će biti igrača ali da neće doći do početka evrolige.

Pa ocekuje se da, ali nisu stigli za pocetak evrolige i izgubili smo na pocetku evrolige. Ne mozemo igrati evroligu sa rebicem na pleju nikako a i pitanje je koliko bjelica moze protiv evroligaskih centara(a mislio sam da ce biti odlican).

Od ove tekme me jedino raduje kuzmic kojeg ne prepoznajem, napredak mitra i sto je gudura na gudri hehe

17. Ima jos 29 utakmica jebenih, ajde nemojte smarati sad pls...ionako ćemo biti na nekom 14.mestu fazon

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.