КК Црвена звезда

1. Ma opusteno somi, lagano komentarisem tekmu i pisam po ovima sto se razumeju

2. Ja majmun imao jednu lošu pretpostavku (da će Mekel peder dati štogod), i iz toga Gudalo manje, al od Židova se pare ne zarađuju... :(

https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1004-8461148-1439

Svaka čast Šomi, da ne ureknem, jebeš Sokera.

EDIT: Omašio sam temu, mnogo me pogodio poraz Zvezde, nevredi.

EDIT2: Nisam, napisao sam Šomiju, tako da jebiga, toeta tema.

3. klipeta Mitrović zicer, dva bacanja i izgubljena lopta za dva minuta...pa živote, Ninova dženazo.

4. ćopava kosovarčina igra odličnu odbranu inače

5. HAHAHA DIO PAO TIKET NOOB

6. Moja braća Simon i Cobra katastrofalno. Nula poena i jedan i drugi, užas :(

7. A dobro, ipak je kosovarčeva prvobitna uloga igranje kvalitetne odbrane.

8. Pa dobro 73-70 nije loš početak plus imali momci napad za izjednačenje da je ušla neka trojka Gudurina.

Kapiram ja da ima ljudi kojima Darušafaka zvuči kao Ludogorec ali jaka je to ekipa. Možda ne kao CSKA ili Fenjer ali su jaki za standarde EL dosta tako da je i ovo sa jednim Rebićem što kaže Pseto sasvim solidno.
    To za Bjelicu što kažeš da ne znaš kako će sa najjačim evropskim centrima, svakako da tu će biti problema (mada je prvo poluvrijeme po meni odigrao baš pristojno) ali se očekuje i tu pojačanje neki Amerikanac da dođe kako sam skapirao.

Ovo je bila jedna od najbitnijih utakmica svakako... ono prva pa kod kuće, pa ovako tijesno izgubiti sigurno će se odraziti malo na momke, plus pred gostovanje Galatasaraju sa kojim je zna se već kakva istorija van terena... jebi ga al mislim da će biti bolje.

Ako bude nekih pojačanja pristojnih play off nije nerealan cilj uopšte

9. ma ovi naši bre nemaju pojma, ja da sam igrao igrao bi bolje e bre on sam i promašuje trojku pa šta ti radiš na tom treningu čoveče ja ne znam kako mogu da maše slobodna bacanja

10. Samo molim navijače Rvačkog Kluba Partizan da se ne javljaju na ovoj temi. Ovo je tema o košarci, a vi napravite svoju temu o rvačkoj evroligi ako tako nešto postoji.

11. zvezdaši pa koliko para je zarađeno od prošle sezone, od karata, sponzora, reklama, od prodaje Milera i Cirbesa?

20 000 ljudi kupi kartu x sve te utakmice i nema para???

Znate gde su pare, pa da, u Čovićevom džepu a vi se zaluđujte svi da iko od tih likova misli dobro našoj Zvezdi.

Samo jedan čovek kaže da se privatizuju svi klubovi ili reorganizuju po španskom modelu (socios model). To je Saša Radulović.

12. Hahaha ajd priznaj da si kucao 3 posta da provučeš Raduleta na kraju i voleću te ko brata

13. ja kapiram da ćete biti 12ti max 10ti

14. ja cenim neko 14. mijesto ispred zalgirisa i galate

15. lolo priznao bi ti da jesam, al nisam, spontano je išlo

16. Ne jebi me sad ne može 512 puta spontano

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.