КК Црвена звезда

1. ja kapiram da ćete biti 12ti max 10ti

Ja mislim da ako dođu pojačanja jaka da nije nerealno da pucaju na 8. mjesto, ali bez pojačanja sve preko 14. mjesta bi bilo iznenađenje... 12. mjesto bi bilo neki najrealniji visoki cilj, 10. mjesto bi već bilo da se omogući Radonji da se rukuje sa Gregom Popovićem kao nagrada

2. pa nije bilo spontano kao ja pišem post taj konkretan i setim se radulovića. smislio sam ga prvo pa napisao

3. U stanu audioizolacija kurčeva, komšija pored borderlajn sajko (nema veze što je zvezdaš) se dere sa nekim kromanjoncem u prvom poluvremenu JEBI NE VADIIII TOOO GUDURAAA PIŠAAAJ SVAKA BULA ZNA.
    Sve to je zamenila gromoglasna tišina na kraju.

Pobedila je još jednom pristojna Srbija.

4. A braćo videste li one nesrećne pokušaje Evrolige da makar malo zaliči na NBA, snimaju motivacione govore trenera pred tekmu u svlačionici, meč Galata-Seska, a svlačionica Galate liči na ambulantu a-te-dea u Nišu.

UMRI EVROLIGO

5. Čak me porazi zvezde više ni ne raduju tol'ko kol'ko je sve to zamenio jedan zdrav hejt prema Evroligi

6. Jasno je da je večeras pre svega pobedio sport.

7. Jasno je da je večeras pre svega pobedio sport.

То је најважније.

8. Večeras je pobedila nba legenda furkan aldemir

9. F U R K A N
    U
    R
    K
    A
    N

10. al taj komšija jbt pre par meseci raskinuo veridbu, odjebala ga riba, familija ga nešto napinje svaki dan se dere u telefon, ima govnjiv posao, visok je 160 cm i ćelav al nekako ne normalno ćelav nego kao bebama kad krene kosa da raste jbt i ovo mu je hajlajt nedelje da gleda kurčevu zvezdu i kol'ko sam čuo mitrović promašio zicer.

život...

11. A braćo videste li one nesrećne pokušaje Evrolige da makar malo zaliči na NBA, snimaju motivacione govore trenera pred tekmu u svlačionici, meč Galata-Seska, a svlačionica Galate liči na ambulantu a-te-dea u Nišu.

Ima evroliga već duži period dobar marketing. Reklame su im odlične neke, npr. ona sa bazenom, ali one 'ocean 11' reklame đe se blamiraju sa naglascima očajnim su mi transfer.
    A i ti pokušaji da se više liči na NBA (naročito preko uvođenja ligaškom sistema) su još više krindž kad imaš u vidu da EL još nije dostigla ni stadijum MLS-a koji uzima od Evrope odrte jarčeve fudbalske, nego evropski košarkaški timovi samo probiraju nekakve crnje nesposobne za NBA i neke likove koji za 3 sezone u nekom NBA timu sa dna tabele ne mogu da izguraju sve ukupno 40 minuta na terenu i 10 poena iz igre...

EDIT:

ovo mu je hajlajt nedelje da gleda kurčevu zvezdu i kol'ko sam čuo mitrović promašio zicer.

život...

A što ti tako uspješan nemaš kuću na Dedinju nego živiš u istom kvartu sa takvim majmunima... stvarno nepravda istorijska

12. Šta se bre desilo ovo, pogledam rezultat u jednom trenutku +14 za vas, reko lepo bogami lagano ovo privodite kraju igra se u BG-u.... odem nešto da završim, vraćam se vidim vi izgubili....

13. Ja uspešan? samo sam hteo da podelim sa forumom da moj prvi komšija izgleda kao 30-godišnji man child.

Vukajlijaši jbg...

14. Vukajlijaši jbg...

Ma nije problem sa Vukajlijašima, ili u ovom slučaju konkretno sa mnom jer sam te jedini prozvao (ako se ono uopšte i može shvatiti kao neka prozivka)... mislim nije ni u tebi problem kapiram, nego si upao sa to takvom 'Bombas' spikom (doduše malo svježijom i sofisticiranijom, da ne kažem pretencioznijom verzijom iste) da sam mislio da će mi se očni živac prekinuti kolko sam očima prevrnuo.

15. Пазле, 20. децембра се игра у Атини. А од обарања рекорда нема ништа, прво је Партизан гурао до 20 хиљада у Евролиги, па ми против Будивљеника у Еврокупу 22000 и онда рекли из Улеба да се престане са једењем гована и да се не иде преко капацитета.

А играће се у Арени већина утакмица капирам, тако је бар било у последње две године, кад год није била заузета, бирали су Арену.

16. Ja kapiram da je Arena bolja zbog para ali u Pionir je ipak hram košarke i tu je atmosfera mnogo bolja. Zato što je akustična hala.

17. Hahaha bombaš prozivanjem Zapate držim temu na vrhu samo da bi se ti što prije sjetio da se javiš.

Pa jesi se obradovao srećo?

18. Пазле, 20. децембра се игра у Атини. А од обарања рекорда нема ништа, прво је Партизан гурао до 20 хиљада у Евролиги, па ми против Будивљеника у Еврокупу 22000 и онда рекли из Улеба да се престане са једењем гована и да се не иде преко капацитета.

Eee tamo malo teže te brojke da ćete postići hah jedino na krov da se penju Grci.
    Al dobro, arena 20+ hiljada cifre su stvarno brutalne, kolko je inače predviđeno tamo mjesta? Ja koliko znam oko 20k i jeste predviđeno da može, ne znam šta je problem za 22k ljudi... ljubomorni Grci katolici, ruski tajkuni i janjičari?

19. Stec ne spinuj, Partizan je u niz navrata isao preko 20k i nikad nije bilo problema dok choravi kompleksash nije lazirao Budjevilnik, tad je EL rekla mrs bre u picku materinu kompleksashku od sad da igrash na stadionu ne priznajemo vishe od 20.

Nece EL da se neko sprda i lazira stats.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.