КК Црвена звезда

1. we play eurolague what you play? hhaha

2. Nece EL da se neko sprda i lazira stats.

3. Bombas da li pratis fb stranicu grobarski trash romantizam - klinci

4. radonjaaahh josh uvijek pokushava sprati obrezanu spemu sa lica tuynoga

5. Нисам уопште лепо запамтио ове цифре. Партизан 22, Звезда 24 хиљаде.

On March 5, 2009, the first Partizan Belgrade basketball game at Belgrade Arena was held, a 2008–09 Euroleague Top 16 match against Greek powerhouse Panathinaikos. A crowd of 22,567, a record for the Euroleague, saw Partizan win 63–56.13 On July 26, 2009, the FIVB World League final between Serbia and Brazil was held in Belgrade Arena, with an attendance of 22,680, which is a record of World League.14

On March 26, 2014, Crvena Zvezda played Eurocup quarterfinal game against Ukrainian champions Budivelnyk Kiev. Zvezda won in the overtime 79–70 and this match gathered 24,232 spectators, which is a record for the Eurocup and also for any basketball game held indoors in Europe. This is also a record attendance of Belgrade Arena.15

А капацитет ни пуних 20.

Capacity Basketball:
    18,386 (regular seats)1
    860 (luxury boxes)2
    19,246 (total capacity)

6. нба2 нба2 кажу иста је ко ја

7. Laki da Bog da kupovao ljekove od para zarađenih na propast Zvijezde

8. Gde chesh Kaspere?
    Idem na Budjaviljik

http://i.imgur.com/kz8QuOi.jpg

9. Бомбаш, био сам на том мечу и откинули су ми само онај део са бар кодом и ставили са стране, јер лик није успео из фазон 3 покушаја да откуца карту. Мислим да сам то написао тад после утакмице и ево сад други пут, прво јер знам да у вашим главама то не може да се појави као један од могућих сценарија, а и друго, толико ме заболе за те рекорде да нисам успео ни да запамтим колико је тачно хиљада било у питању.

10. Da, to je bilo zvanicno objasnjenje secam se, jer realno je zakonska obaveza prokucati kartu na barkod

11. Slushaj to mozhesh da prodajesh ovim hoolsima sa teme kk zvezda, nemoj meni molim te vishe sam se dero po halama nego na kurve

12. Bombas batice, to sto si se derao po halama nije nesto mnogo pohvalno

13. Laki da Bog da kupovao ljekove od para zarađenih na propast Zvijezde

фром 0 то 100 рил фест

14. Gde chesh Kaspere?
    Idem na Budjaviljik

http://i.imgur.com/kz8QuOi.jpg

Hahahha pa jebem ti život kakav prebombaš post

15. nemoj meni molim te vishe sam se dero po halama nego na kurve

Sto tehnicki nista ne znaci.

16. Gorrak okus od jutros zbog onakvog poraza, moram priznati.

17. Treba nam centar i plej i to ti je jebiga. Reket će nam onda biti jak do pičke materine. Reba ne može nikako da prevaziđe neke mentalne barijere - šteta onakve brzine.

18. ma rebić ne može loptu da prevede jebem ga usta

a za kuzmića sam vam rekao da će biti odličan kod nas. ne razumem što ga radonja nije puštao na kraju, kaže morali smo da branimo njihov small ball. pa druže, mi smo osim trojke bertansa sve poene na kraju primili iz reketa. koliko klajburn dao poena kad je kuzmić bio u reketu?

nego dobro, nisam se nervirao previše jer sam očekivao da nas oderu. dobijamo galatu, oni ni na šta ne liče ono što sam video juče

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.