КК Црвена звезда

1. @ beni
    Potpuno si u pravu. Zašto mi da se prilagođavamo njima sa niskom postavom? I to na našem terenu. Uništili bi ih u napadu sa centrom u igri. ok sporija odbrana, al što ti reče sve iz reketa smo primili.
    U svakom slučaju dobra tekma bila, štetaaa

2. Jednostavno, ovakve utakmice ne bismo trebali gubiti

3. OSecala se neka ravnodusnost u Pioniru, nije bio krcat (verovatno cene karata uticale i to da cemo igrati sa svima, pa ljudi biraju protivnike), generalno atmosfera nije bila na nivou, bar iz mog ugla.

Po meni, Radonjic izgubio utakmicu ne stavljajuci Kuzmica na kraju. Mitrovic jebi ga, ono mora da se da, ne moze lakse od toga. Plus slobodna bacanja. Fale nam 2 igraca, kako ovakve tekme vec dobijene ne bismo gubili. Opsta pometnja kada udje Rebic meni se cini...

4. nije kriv radonjic, nego to sto vam je prebedan tim

5. http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:629994-INCIDENT-U-PIONIRU-Poznati-glumac-napao-Radonjica

хахаха, а јебем ти, шта је ово? како му нико није налупао шамаре?

6. Još me boli poraz. Jebem ih u usta baš. A bili smo tako blizu.

7. Rebić solidno govance, plej koji kad pređe centar okreće leđa košu i brani loptu. Nema ništa od njega.

8. Zadnje dve godine mu je sugerisano da to radi. Sad kad treba nešto više, ne može da prešalta. Do sad je bilo uđi umesto prvog pleja, pređi pola i sačekaj da uručiš loptu Đenki/Kinziju/kome_god kad se oslobodi igrača.

Napravili smo Debilona od Rebrona.. :(

9. Joj gledao sam vas sinoć
    ono je bilo strašno šta ste radili :S

10. Nekoliko uputstava za cigane

1. Zvezda nije klub vec fransiza
    2. Saradnja Zvezde i Fmpa je sistem.
    3. Mladji igrac od koga se ocekuje dosta je prospekt.

11. Mladji igrac od koga se ocekuje dosta je prospekt.

https://de.wikipedia.org/wiki/Prospekt_(Werbung)

Win win, poy poy.

12. Ceka se tilmo da kaze da nam treba centar jer nijedan od ovih koje imamo ne ume da zakuca.

13. Radonjić će do kraja EL morati mnogo da rotira

14. Do veceras ce uporedna analiza igraca kkcz i galatasaraja

djenka 0,3 < micov 0,7 1:0 za galatasaraj

15. imam novu želju no1 za pleja - markus pejdž. dobio otkaz u juti juče
    http://www.draftexpress.com/profile/Marcus-Paige-6279/
    ruku smem da dam da bi se uklopio u sistem, veoma inteligentan igrač. ali pretpostavljam da će ga pokupiti neki drugi nba tim, nažalost

16. ps
    Do veceras ce uporedna analiza igraca kkcz i galatasaraja

djenka 0,3 < micov 0,7 1:0 za galatasaraj

hahaha

E nego Neša Trauma bio jutros na nekom radiju, reko da uskoro stižu kec i petica sig, idemo na f4

17. Nemoj biti pesimista beni evo ja navijam jako

18. Ja se samo nadam da cem nam kurcina od aba lige doneti malu prednost jer kad se odlepimo sa skorom 14-0 moci cemo da zrtvujemo par telmi u abi da bi u el bili maksimala tipa baskonija igra protiv reala a peti su u endesi pa dolazi kod nas a mi igrali protiv mornara minute dobili rebic, simanic, dobric... Tj nadam se da ce usled zgusnutog rasporeda i ovi najveci kiksirati u el po neku tekmu pa da se upamprcimo negde gore na tabeli a sve naravno pod uslovom da dodju ta dvojica stokton i melon

19. Pseto, kapiraš da je ovo top16 i da 8 timova ide dalje.

Znači nema kurca da udjemo u top8.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.