Plus ove utakmice su nam najbitnije. Prošle sezone su ovi jebači Real, Fener, CSKA i ostali bili fini, kalkulisali jer je 4 od 6 ekipa išlo dalje iz grupe. Pa si mogao da im skineš skalp relativno lako.
Sad su svi mamojebači u jednoj grupi i ima svršavaju po žgadiji bez pardona.
nekako je mnogo lepo kad izgubi zvezda evroligašku tekmu kući i to na jednu loptu. ono, izluči mi se ista količina hormona sreće kao kad bih pojeo neku jako ukusnu tortu voćnu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
To se nikad ne zna, dok ima matematicke sanse ja sam optimista
Šta kenjam, i ja se ložim. Al živ ću se pojedem što sinoć izgubismo a vodili 14 na poluvremenu.
Plus ove utakmice su nam najbitnije. Prošle sezone su ovi jebači Real, Fener, CSKA i ostali bili fini, kalkulisali jer je 4 od 6 ekipa išlo dalje iz grupe. Pa si mogao da im skineš skalp relativno lako.
Sad su svi mamojebači u jednoj grupi i ima svršavaju po žgadiji bez pardona.
KAKVA JE ONO RIBICA NA 2:57 KAD MITROVIĆ ŠUTIRA DRUGO BACANJE, AJAO, JE L' ZAPAZIO NEKO?
P R E B I J A
Jebo sam je
Kopiraj ovo na moram nekom da se pohvalim
Ili da se izjadam jer je bilo samo jednom
Ne jawlja mi se kurva!
Da l loše jebem?
https://m.youtube.com/watch?v=XHv1iDKk5V0
Na 1:38:58. P R E B I J A
I ja sam cuo da vam dolazi jedan igrac, najplaceniji stranac u istoriji. E sreco jebem te ruznu
Dobra tekma Uniks-Barsa. Uniks vodio 12 razlike u zadnjoj četvrtini i izgubio.
Malo mi je lakše, ali mora još par timova da kiksne tako da mi olakša bol od sinoćnjeg poraza.
Aco slino, napusti temu. Uljigavio si je svojim prisustvom. Smrade jedan ljigavi.
па леброн, бомбаш, ено качио је слепи признаницу пре неки дан
Nema printa, pinokio? :(
'ajde odjebi budaletino kobasičarska, neću te udostojiti dalje komunikacije.
E stvarno aj nemojte na ovoj svetoj temi
Ili da svaki post dok se raspravljate zavrsite sa COVICU LEGENDO
Smrade jedan, prodao si nalog i mene molio da te ne maltretiram.
Ne postoji ljigavija osoba na ovom sajtu, kao proliv čekaš najgori trenutak po nekog da izađeš iz poljskog vecea i zabiješ nož u leđa.
Kako mrzim vas takve sa ljigavom kičmom, pu!
nekako je mnogo lepo kad izgubi zvezda evroligašku tekmu kući i to na jednu loptu. ono, izluči mi se ista količina hormona sreće kao kad bih pojeo neku jako ukusnu tortu voćnu.
http://i.imgur.com/7lD54NO.jpg