КК Црвена звезда

1. Bjelica je za oko 26 minuta na parketu zabeležio 14 poena (6/11 za igre, 2/5 za tri), četiri skoka, dve asistencije, uz dve blokade i ukradenu loptu, u više nego ubedljivom trijumfu Minesote nad Šarlotom 109:74.

Grobari, podsetite me kad je neki vaš igrač imao ovakvu partiju u NBA?

Ne ide a? Hehe franjevci

2. Vujošević uništitelj srprke košarke! Krstić i Bogdanović jedina dva reprezentativca koje je Partizan stvorio u poslednjih 15 godina.

3. Ćokijeve titule:
    - Legenda
    - Najbolji gradonačenlnik Beograda
    - Najuspešniji predsednik KS
    - Uspešni privrednik
    - Spastitelj dece Kosova
    - Gospodin

4. Остварен отац да се дода на листу!

http://www.politika.rs/old/uploads/rubrike/236046/i/1/covic.jpg

5. 1. sednica vlade rs, februar 2002
    2. zoran: vraćam se iz amerike, zapadna alijansa ne želi da nam pomogne, oni su naši neprijatelji to sad mogu da kažem
    3. dva čoveka jedva čekaju kraj sednice
    4. bivši general i kasnije uhapšeni špijun nestrpljivo poziva broj iz engleske, počinje sa m6
    5. kasniji uspešni biznismen i košarkaški radnik iskusno čeka da dodje kući pre nego obavi isti poziv
    6. znamo, javio nam vojnik
    7. uspešni košarkaški biznismen otkriva na vladi ime špijuna koji je bio brži od njega
    8. biva nagradjen nekim mestom oko kosova za patriotizam
    9. legenda

6. Ako stvarno Ćoki ima nešto sa Zoranovom smrću onda je još veća legenda nego što sam mislio.

7. Гле стварно карте 500, Бени инсајдер. За доњи ниво има по 900 и 1000. Солидна тактика са набијањем цене за први меч и оволиким појефтињењем за Арену.

Погледао сам неки клип овог Волтерса, хајлајтсе из Милвокија, делује као играч за ког би требало да има места у НБА, не знам у чему је фора.

8. То си управо измислио?

9. Pa nije covek teo u nba da igra za pare dosao je na radonjine casove ljubavi da nauci difens difens od radonje

10. FAĐO
    Ako stvarno Ćoki ima nešto sa Zoranovom smrću onda je još veća legenda nego što sam mislio.

hahah džak proizvoda mlekare gložane za ovaj post

11. Odlican post doista

12. jbt, pa nije volters kvinsi miler pa da nam bude tolika nepoznanica, igrao je i tursku ligu prošle godine i evrokup. probaću da nađenlm kasnije neke klipove iz prošle sezone. ali lik je ubijao u oba takmičenja, imao je neke nerealne partije. dečko je odlično pojačanje

13. Ščim Radonja pobedi leptijem. Ekipa na okupu pa to ti je

14. Ja sam prezadovoljan voltersom, ako dodje i dobar centar ja ne vidim kako necemo biti u top8

15. Ma super je on, da je više sreće (za njega) bilo, mogao je da bude neki igrač za rotiranje u NBA, što bi rekao jedan Tilmo kojeg više nema. Čudno mi da oće da dođe za tako male pare, ali što isto reče neko koga više nema - časovi ljubavi, nije sve u novcima.

16. pošto je to za 200k dejvid pik napisao, ja ne verujem

ali ako je npr 250k, a on ovde bude 8 meseci, to mu je oko 31k mesečno, plus neki bonusi i to računam da nije mnogo manje od onoga što je imao u bešiktašu. plus je sad od denvera za otkaz dobio recimo 30-40k...

video sam nešto da se pominje i eliot vilijams, mada ne znam koji će nam kurac (a on je za otkaz od gswa dobio 250k, tako da bi možda i igrao za manje pare)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.