КК Црвена звезда

1. Potajno sam se nadao da će Zach Auguste da dodje kod nas, on potpisao za jebeni Usak Sportif iz Turske.

2. "nije prijatno sudariti se sa brankom lazicem"
    Tv komentator 2016

3. Nesostaje jedan garavi centar.

4. Gudura je stvarno dosta napredovao... Odlican igrac

5. Али Гудура како је лагано пронашао Лазића на другом крају кад су га удвојили, колико јебе такво несрљање за време такве предркане партије.

6. Gudura raising star.

7. Odgledao sam tekmu sad auuu jbt kako su igrali odbranu, raznežio sam se.

8. eh lako je Lazicu da igra u aba ligi tu mu sudije ne sviraju nista al da vidis u EL..

oh wait

9. Tegi govno iskompleksirano, prelos covek

https://www.youtube.com/watch?v=30l6opg4BaA

1:38

kakva slika

10. Ko se naložio ja sam

11. Au koji klip dobar e

12. Клип тешко ложење. Дође ти да зграбиш лопту и одеш на најближи терен да шуташ тројке и дереш се ко коњ Гудурић-Симоновић наизмјенично.

13. Ja bih radio to sad majke mi

14. Kakva su ocekivanja limenke?

Ja mislim da ce Radonja ovu tekmu zrtvovati kako bi jebao uvek neugodnu Laboral Kucu i ligasampionski partizaI.

Od 12 do 15 razlike za Pao.

15. Zrtvovace kurac sledeca nam je mornar tu ce igrati dobric, rakicevic, rebic i simanic

Samo je pitanje sada kakvi smo na crevu dal ima kerozina jos u mladicima borovima

16. A jedu govna sa ovim rasporedom jbg kad ima 4 turska kluba i sad fener igrao juce/prekjuce kuci a sad kao fora gost sa galatasarajem nisu mrdnuli iz istambula mamu im jebem(zato cenim dvojku na njih veceras da zategnem) isto ko uniks i cska(samo malo blaza varijanta) a baskonija igrala sa realom

17. Pa dobro buraz, ja kapiram da je Beograd-Atina blize nego Moskva-Kazan, mozda u 200km razlike. Kako nama tako njima, Pao igrao u Nemackoj sada, jos ispada da smo mi bolje prosli. :)

Ali slazem se da je paklen ritam, bice dosta iznenadjenja.

Mada mozda Covic sprema ekipu za sledecu sezonu, hoce da se ugura u NBA, pa mu odgovara ritam utakmica ustvari

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.