КК Црвена звезда

1. Za koju godinu hahahaahahahah

2. Hahahaha KK Za koju godinu.

3. Ni sada nije potpuno zatvoreno, pobednik evrokupa igra EL sledeće sezone. A u evrokup može gotovo svako (sem vas jbg xddd). Dakle EK predstavlja praktično velike kvalifikacije za EL. Stoga, moraš to konciznije malo, šta ćemo sad?

4. bombas

Pa ne znam šta da ti odgovorim...

...moje mišljenje je samo da se prošlogodišnji prvak EL može nazvati prvakom Evrope jer takmičenje nije bilo zatvoreno i FIBA nije imala ekvivalent.

Не знаш шта да ми одговориш, па онда ипак одговориш. Баш имаш потешкоћа у изражавању својих ставова.

5. Ne znam što si toliko ogorčen zbog mene.

6. Pa i pobjednik aba lige ima mjesto u EL valjda ... zvezda ga je tako zaradila

Mislim kad imaš format od 16 timova moraš tako da rasporediš koeficijente samo na najjače lige.
    Jebi ga neko će da igra sa ljutim Balkancima, Špancima i Rusima... neko drugi će da igra sa francuzima i drugorazrednim španskim klubovima, dok će neki treći da odmejravaju snage sa Bakken Bears-ima i Smokijem iz Minska

7. Не свиђа ми се кад неко прича час једно, час друго, по потреби. Подсећаш ме на Вучића.

8. Fiba nije reagovala za dž ove godine, mislim da su prvenstveno u pitanju sportski motivi. Alo majstore, imao si otvoreno takmičenje, ok, sada ga zatvaraš, gro timova nema pristup. Sve kul, igraj svoj privatni turnir, titula prvaka Evrope u košarci više ne stanuje kod tebe jer nema sportskog koncepta.

Hahaha, sad ispade da je FIBA napravila svoju ligu šampiona jer je Evroliga htela da zatvori svoju nelegitimnu, nekrovnu organizaciju, i potpisala ugovore sa nekim levatima, a ne da je Evroliga potpisala 10 najboljih timova Evrope zato da se ne bi desilo da ti timovi izduvaju za Evroligu gde pripadaju, i zaigraju tu novoformiranu LŠ, sa retardima.

NIJE FIBA DŽABE REAGOVALA OVE GODINE

9. Bombas je kurajber evo jebite me u dupe ako nije. Cobi ako citas ovo da znas da sam te izvalio brt

10. Tražim neke hihi slike po temi i naletim na ovaj post

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=702#post_3027643

Stevan bog predvideo da će Cvele igrati za Paću godinu dana unapred :D :D :D

11. Marko Simonović, višestruki šampion i osvajač kupova Srbije i Crne Gore, prvak ABA lige, četvrtfinalista Evrolige, finalista Svetskog prvenstva i Olimpijskih igara, polufinalistsa Evropskog prvenstva... danas je u bogatu biografiju upisao najveći uspeh!
    Postao je tata!

12. Ja lepo kazem da dozivotni kapiten jebe

13. украо дете из породилишта некоме

14. Jebemo Popaja danas sa 12 razlike?

15. 10 razlike, nisi trebao hedikep da juris

16. Ima prenos negde i na kojoj areni ako ima?

17. Arenasport SRB 1
    Arenasport BIH
    Arenasport CRO 2
    Arenasport MKD 1
    Arenasport MNE 1

18. H1 na 11.5 i manje poena na 149.5, đenka igra gomilu minuta i prebacuje 7.5 i mitrović daje 12 poena. Ok.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.