U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Како ми дуцкате ганглије овом причом да је Бач хејтер.
ОВДЈЕ ИМА И СКРИВЕНЕ ПРОЗИВКЕ ЛОЛО
Da, suptilno sam ubacio to u rečenicu, mada znaš da kod njiha više ne sme to da se spominje. "Naredna sezona" je novi termin.
Нови клуб тражи нове изговоре.
Kure džabe nas prozivate, mi bar možemo da pronađemo sponzora za razliku od Danilovića lololo
A Frikom nije državna firma, pa da koristi Dule standardnu priču o budžetima :)
Пише да преговарају. Ај што новинари пишу "Тајитај у Звезди", а ништа још није готово, него сте сад почели и ви овде.
Gotovo je Raznatovic je potvrdio samo se cekaju formalne stavke oko ugovora, a za ovog iz Makabija nije jos gotovo....
Имаћете десет странаца. Колико уопште имате сад странаца под уговором?
Пет, без овога. Али ваљда ће Скот да оде.
Gotovo je Raznatovic je potvrdio samo se cekaju formalne stavke oko ugovora, a za ovog iz Makabija nije jos gotovo....
Ако је тако, извини. Изгледа као баш озбиљно појачање.
Skot ide, to je skoro 100 posto sigurno.
Charles Jenkins will be the new PG of Red Star of Belgrade.
The American player penned a one-year deal with the Serbian powerhouse, a source told Sportando.
Jenkins spent last season in the NBA with Warriors and 76ers.
With 76ers he averaged 2.5ppg and 1.3apg in 12 games. With Warriors he scored 1.9ppg in 43 games.
UPDATE: His agent Misko Raznatovic denied that Charles Jenkins already signed the contract with Red Star. But the deal is 100% done.
sportando i hoopshype objavljuju znaci da je pouzdano....elem kroz medije a i "ovako" se provlaci da je Milicic potpisao za Zvezdu jos negde oko 20tog juna da trenira individualno i da je to gotova stvar potpisao kazu 2 godine i da je kinta za njega dosla sa strane, neki izvori izricito tvrde..izgleda da ce i ovaj Meldey u zvezdu iz Makabija zagrejani su navodno....
Ja se šalio, nie Frikom, to je bila fora, Džoni.
Ako ode Skot, a potpiše Dženkins, onda 5.
Blažič, Šilb, Nelson, Savović, Dženkins.
U našoj ligi ne smije više od 4 stranca, no šuška se da će se pravilo promijeniti. :)
Не знам баш. Ако мислиш да повећају број дозвољених странаца, не верујем да ће повећавати бар док је Ивковић селектор. А ако мислиш да укину правило кошаркашког држављанства, па да Савовић игра као домаћи, за то можда постоји шанса.
Negdje sam pročitao, ako se sjetim gdje, baciću link.
EDIT: evo, u večernjim novostima http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:445768-Zvezda-ceka-Carlsa-Dzenkinsa
Коректно делује мали црња, добро појачање.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=27&nav_id=736719
Ruznal gurno kisobran u gujcu mutantima pa ga otvorijo
http://www.zaslike.com/files/e16yg66cbvnghdfuf1l9.jpg
Nismo ni sumnjali.
Kaže se sumljali lololo
Evo čitam sad da će Mačvan da nam dođe. Zanimljivo
Таман једна четворка што фали.