КК Црвена звезда

1. Сви да стану испред Богдановића и да климају главом

2. E tako. Još samo smrdljivi Olimpijakos da pobedimo i miran sam za ovu sezonu

3. Mislim da su mi jedno 5k isterali iz džepa ovom pobedom, ali ako su, PADOŠE I TURCI

4. Marko izbaci gif simona na puju ne budi govnar

5. Пантелина нова фризура дала играчима моћ, неку чудну моћ

6. Dogodine osvajamo EL.

7. ahha stvarno i ja pomislio Muta

ma kolji voda vri dodjose i oni na red, ekstaza totalna kao da smo uzli el tako se osecam toliko mi je gadan fener

8. Хахахах коју фацу сложи радоња

9. Braću debile nikad nećemo dobiti jer se pevaju njihove pesme i pičkasto navija.

10. Јебиииииииии!

11. JEBI KARAJ PRDI

12. Krivo mi je jedino zato što evo već mesec dana nema Zapate da temi, a i Bombili slabo nešto postuje. Skoro da mi dođe da navijam za poraz da bi se malo raspisali ljudi.

13. JEBI JEBI KARAJ PRDI

14. Вала и Оly ће падне

15. Nikada slabiji Barsa, Makabi, Real, CSKA i Fener!!!11111

16. СИСАЈТЕ НАМ КУРАЦ СВИ СЕМ БРАТА КАЛИНЕ

17. jedan autor je rekao da ce posle zalgirisa zvezda biti resetovana i vracena u realnost i da nece imati ni 1 pobedu mislim, necemo ga imenovati

18. јебем ти не могу да верујем још чекам годинама да победимо најачу екипу у европи... реално најачи требало је прошле године да освоје... сада можемо и да не прођемо у топ осам јебе ми се

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.