КК Црвена звезда

1. Ja kažem ortacima u kraju da je Radonjić budala i da možete i Džordana iz najboljih dana da kupite kad je trener kreten, a oni meni kažu da je Radonjić do jaja. Nema on pojma.

2. Dojoh posle kilo vremena i vidim post Dzonija,legende,Grobara i vidim da je objasnio. Ciganin sam, ali od ovog Radonjica 'leba nema.
    Vidimo se opet za kilo vremena.

3. Skoro svi igrači mogu dosta bolje, tj. bar se nadam da mogu ovi novi. A Nelson je odigrao možda i najgori meč dosad u Zvezdinom dresu. Hoću reći da nema razloga za dizanje frke, mada sam i ja skeptičan po pitanju Radonjićevog kvaliteta. Najviše me brine njegova sposobnost da psihički spremi igrače, tu je Vujošević strašno jak i može opet da donese prevagu. Videćemo to posle to do kraja godine, ima Evroligu da pokaže da li je dorastao zadatku, ako nije, da ga menjaju na vreme i to nekim ko je bolji, a ne opet s konja na magarca.

4. Ej Jezo brate de si :)
    Dobro i navijači nabijaju pritisak igračima to se videlo prošle godine po tome kako su igrali bitne tekme kući, ali Radonjić....nemam pojma...tu treba neko ozbiljan i to na par godina.

Čovek jednostavno nije ta klasa i košarkaški nivo...ne znam, možda grešim, duga je sezona, ali ja mislim da on neće do kraja novembra biti vaš trener, a to je ulazak u novu grešku, jer ko je ozbiljan i slobodan u novembru. Začarani krug.

5. Само кад нема Ракоча...

6. Не сери да смо игубили. Па маму им јебем да л сваку сезону морају тако да почну, па кој курац доводе тамо неке назови звезде. Још се ја једем од муке што сам морао до Бг-а па нећу моћи да гледам Звездин премоћни тим како дере неке пацере. Маму им јебем да им јебем неспособну, још размишљам да ли је неко избацио целу утакмицу на јутуб да могу да погледам. Шокирах се кад видех резлтат. Сисе рапсале.

7. Dzaba thilmo kad vam je trener moron.Doveo tri igrača koje je najavljivao kao nosioce igre a i dalje koristi samo raška.Nema ideje u napadu.Onaj šilb primetio sam ga kad je napravio ličnu lik nije postojo na terenu koliko sam ja gledo (pola 3 i 4).Još je bio i tragičar na kraju ne bi izgubili da ume da skoči.

8. Štaviše mislim da bi pukli 10 razlike da vas nije simonović vratio na nulu sa dve trojke

9. Па и то, отпусти пар играча и доведи Пешића, и биће резултата. А не овај мали прдави говњар да ми глуми ту неког тренера. Пешић је са крш тимом играо боље него Звезда у задње две сезоне са "звездама".

10. Pešić je ozbiljan trener, ali ovog tremutka ima i ozbiljan angažman. I dalje mislim da je osnovno ono što Stevan reče, da je motivacija problem, mada mislim da sam Radonjić jednostavno nije trener koji može da isporuči rezultate pod pritiskom i imperativom pobede, vraćanja ulaganja i to.

Partizan ne bi postigao ni 50% onoga što je uradio proteklu deceniju da Vujošević nije bio trener.

11. Opet kažem, duga je sezona, ali ne znam koliko ste primetili na primer prošle godine, koliko je opuštenija atmosfera kada Partizan igra pred svojom publikom. Nema imperativa.

Vi bi trebali da im non-stop pokazujete da imate neka solidna, a niža očekivanja, tipa da budu među top 4 ekipe u ligaškom delu Jadranske, pa onda proboj u finale. Odbrana kupa, makar jedna pobeda u EL i ulazak u finale naše lige.

Ja od ove ekipe Partizana ne očekujem ništa spektakularno. Mada očekujem dve pobede u EL. Sve preko toga je čist ćar.

EDIT: Mada greška je već učinjena u pripremnom periodu gde su mediji ponovo napucali kao da ste favorit iz senke za osvajanje EL, a kroz Jadran će da padne šetnja.

12. Партизан осваја опет, ко да очима гледам.

13. Partizan ne bi postigao ni 50% onoga što je uradio proteklu deceniju da Vujošević nije bio trener.

Pigi je trener na viku. Takav je oduvek i zauvek će ostati takav. Nemojte pričati.
    Šta je radio u CSKA, u repki? Ne dovodi on klince jer nema para, mislim i to stoji, ali on sa napravljenim igračima, da ne kažem "zvezdama" ne zna da radi. Plaši igrače, bukvalno, omašiš li trojku letiš napolje mamu ti jebem bezobraznu, a tako da se ophodi prema iskusnijim ne može. Pobune se, i neće da igraju, nego čekaju da se šutne trener...
    Radonjić fura Mojesov stil. Budućnost nikad nije bila jebač mame, kao ni Everton, da kažu idemo u top 16 EL, dovodimo crnce, plaćamo milione, jebemo mame. Isto tako ni Mojes. Radonjić je u Budi bio solidan, i povremeno mu se desi da pobedi nekog "izvikanog". Sad, kad je u Zvezdi, mora da pobeđuje stalno izvikane. A ne da mu se. Vukoičić da nije imao aritmije, šta li, verovatno bi bio još trener. Ali jebiga, bilo je kako je bilo. A i mislim da je mnoooogoooo bolji od Radonje ludog. Vukoičić je sa tuđim timom (sećate se, Lazić je bio na početku trener, i dovodio igrače), bio odličan. Ali opet kažem da ćemo pobeđivati, opušteno... Niko nas ne tera da budemo prvi u ABA, kad nam ne znači, bili prvi, bili četvrti...

14. Dio zar stvarno misliš da je vukoičić otišao zbog aritmije,visokog pritiska ili povišenog šećera a evo sad najnormalnije radi u skoplju i dobio olimpiju preključe.Oteran bre ko što će i ovaj kad zaređa loše rezultate.Tu je bitna razlika između naša dva kk-a mi smo od 2001 imali dva trenera na klupi Duleta i Vladu a vi samo bog zna koliko.

15. Trener na viku....
    Mojes....
    Pobeđivao ponekad izvikane....
    Aritmije....

O moj bože, al' je vama dobro.

Sad, kad je u Zvezdi, mora da pobeđuje stalno izvikane.

Da ti ponovim gde je vaš problem

Vi bi trebali da im non-stop pokazujete da imate neka solidna, a niža očekivanja, tipa da budu među top 4 ekipe u ligaškom delu Jadranske, pa onda proboj u finale. Odbrana kupa, makar jedna pobeda u EL i ulazak u finale naše lige.

16. Imate dobar tim.
    Radonjić je izuzetan trener, od nikakve Budućnosti godinama pravi sjajan tim.
    Marjanović će se tek pokazati.
    Katić veoma iskusan i dobar.
    Simonović odličan trojkaš, pravi kapiten.
    Lazić kida odbranu.
    Nelson sjajan.
    Šilb jedan od najboljih stranaca koji je došao u našu košarku.
    Mitrović najveći talenat naše košarke.
    Blažić NBA potencijal.
    Radenović tek ćete videti njegov kvalitet, dva puta bolji od Savovića.
    Nemojte da padate posle jednog poraza od ne toliko lošeg Širokog jer je Pecara uvek teško gostovanje.
    Previše dobar tim da ne bi osvojio neku titulu.
    Radonjić će napraviti čudo sa ovim timom uz malo sreće. Pružite podršku ovom timu.

17. Džoni jel funkcionišu osnovne moždane funkcije?
    Ili si namerno izmešao? Ili čitaš svaki drugi red?

Da ti ponovim

Dule prasac je bio, jeste, i biće zauvek veprina koja samo rokće. Dere se na sudije, dere se na igrače, štipa sudije, ko zna šta radi igračima. Kad je otišao u CSKA, koliko je tehničkih dobio? 0. Što? Pa zato što tamo ne može da se ponaša kao veprina u teranju kad se dvoumi između masnog džaka i toplog blata.

Mojes....

Nema nikakve veze sa prasetom, a ti hvala Bogu vidim da si dosta dobro upoznat sa Evropskim fudbalom.
    .
    .
    .
    Svaka priča je uzaludna, pojma nemam ni što ulazim na forum, ali i što se raspravljam sa tobom, kad je za tebe sve ili Patlidžan, ili jednostavno ne valja. Hitler je imao fleksibilnije mišljenje o Jevrejima nego ti o "Srpskoj svetinji". Ne valja ti rabota.

18. БАШ ЈЕ СУПЕР ДИМ БАШ СЕ ДОБРО ПРОВОДИМ

19. Idi bre Dionisijo, loša ti je ta taktika, da na mene svaljuješ Hitlera, kada radiš upravo to što na mene svaljuješ.

Rasprave o Vujoševiću su smešne.
    Gomeljski, najmanji budžet u istoriji EL, a ogromni uspesi, izjave NBA trenera da je Dule preozbiljan trener. Mržnja te zaslepljuje. Baš je štip'o sudiju kad je jeb'o Barsu u Beogradu. Čim se spomene Vujošević radi odma' kompleks.

Inače, to sam samo spomenuo kao čistu činjenicu, jer to i jeste. Da je neko drugi bio tu, mi ne bi bili to što jesno. Tvoj je problem što ne možeš da pređeš preko te rečenice normalno i nastaviš dalje, jer ja sam napisao mnogo više od toga. Svoje normalno mišljnje o mnogim stvarima nevezanim za njega. Čak nisam ni tražio raspravu, a to je bilo samo 5% onoga što sam rekao, potpuno normalno, bez prozivanja.

Mojes nema veze, naravno. Dule je Aleks Ferguson.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.