A Mladen Ivanić je lopov jel tako?
Debela pička.
Pa ne znam baš...
Khm...
Spremio radinja novog crnju da ubaci u igru zadnjih dva minuta, seo crnja na reklame i čeka da uđe, a ono nije bilo prekida do kraja i on jadan presede na reklami a nije ni usao u igru. Xd
:D
Kakva plava pičketina u publici mmmmmwaaahh
Počinje da mi bude žao ovog Mitrovića, i sam je počeo da kapira koliko je očajan. Protiv Krke ne ume da se pokaže jbt..
I njemu je zao sto je sjebao oba kolena. Vrv vise nego tebi.
Svaka cast njemu, ali ako je sjebao oba kolena, ne mora da se leci u timu koji gađa top 8. Ne znam da li si gledao tekmu?
Prebaciti ga u FMP.
Treba ga ispostovati makar do kraja sezone mada bih ga ja ispostovao do kraja ugovora, to nam je kapiten sline jedne.
I Miloja u FK vratiti da se ispostuje legenda.
Setio sam se zasto ne razgovaram sa debilima.
Haha :D
Omakne se povremeno, zaboravi čovek.
A jebes mu majku nisam masina
Mitrović treba da istetovira Arkana na listu ili Patrijaha Pavla na podlaktici, neku manju fresku na sisi i Gračanicu na plećki bio bi MVP EL
Branko Lazić ima istetoviranu suzu koja se vidi pod UV svetlom kada je ubio Partizan
Čitao sam u nekom magazinu
Sova tetovirala Radonju na karabataku
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
A Mladen Ivanić je lopov jel tako?
Debela pička.
Pa ne znam baš...
Khm...
Spremio radinja novog crnju da ubaci u igru zadnjih dva minuta, seo crnja na reklame i čeka da uđe, a ono nije bilo prekida do kraja i on jadan presede na reklami a nije ni usao u igru. Xd
:D
Kakva plava pičketina u publici mmmmmwaaahh
Počinje da mi bude žao ovog Mitrovića, i sam je počeo da kapira koliko je očajan. Protiv Krke ne ume da se pokaže jbt..
I njemu je zao sto je sjebao oba kolena. Vrv vise nego tebi.
Svaka cast njemu, ali ako je sjebao oba kolena, ne mora da se leci u timu koji gađa top 8. Ne znam da li si gledao tekmu?
Prebaciti ga u FMP.
Treba ga ispostovati makar do kraja sezone mada bih ga ja ispostovao do kraja ugovora, to nam je kapiten sline jedne.
I Miloja u FK vratiti da se ispostuje legenda.
Setio sam se zasto ne razgovaram sa debilima.
Haha :D
Omakne se povremeno, zaboravi čovek.
A jebes mu majku nisam masina
Mitrović treba da istetovira Arkana na listu ili Patrijaha Pavla na podlaktici, neku manju fresku na sisi i Gračanicu na plećki bio bi MVP EL
Branko Lazić ima istetoviranu suzu koja se vidi pod UV svetlom kada je ubio Partizan
Čitao sam u nekom magazinu
Sova tetovirala Radonju na karabataku