КК Црвена звезда

1. To bre, nema lakih poena

2. A SVIRAJ GA ZA 2 MINUTA MA DAJ BRE

3. Ja rek'o da postujem Bandi, da ne naletiš na automacki ban zbog spema :)

4. Hvala. A šta to se malo pooštrilo?

5. Ma jok, zezam se samo i dalje je valjda 10 uzastopnih :)

6. A pa dobro, da ćeram onda :D

Dobro je da je ovaj Dženkins izašao.

E samo da ne oseti Jaru da može kad se popne na penal da jebe Bobija.

7. Ja se zajebao, iskopčao sam lap top iz TV-a pa me sada mrzi da vraćam da gledam, a neću moći celu da odgledam, pa ću malo ovde kod vas na temi da pratim.

8. Marinović 2 puta preko ramena, i jednu mu ukrao Nelson, i jedna preko pola. Četiri izgubljene i jebe ga Nelson na niskom postu.

9. Blažič mašina u poslednjoj sekundi za +11

10. Vi to nešto oštro krenuli?

11. i posle erbola Muta se setio da izbaci Marinovića

12. +20 će biti na kraju mekano

Postalo je i lično. Postavio Radonjić zonu da ih urniše.

Boleće čmarevi RKGoa

13. HaHahhahahha AHHAH AHHAH ZABORAVIO JURAS DA JE SAMO JEDNO BACANJE HAHAHHAHHAHAHAHA

14. Al sada svi siluju trojke, al' ovi invalidi iz RKG ne znaju ni da iskoriste kontru.

15. Sam reko da ce FMP da jebe, vidis da tempiraju formu za novembar

16. Da, odigrao je FMP dobro protiv Metalca, nažalost smo izgubili (iz VA sam ja), ali jebiga, moraju Bakiću da pomognu više.

17. Јеботе која демонстрација силе!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.