КК Црвена звезда

1. Од Џерода Хендерсона нисмо имали квалитетног странца као што је Шилб. Јебе човек много јако.

2. Andre Ovens, Omar Kuk, Majkl Tejlor... svi su vrlo dobro igrali u Zvezdi.

3. Sad da se dogovore da l' da ih puste da pređu 40

4. Ja sam verovao u ovaj tim kad nijedan cigan nije.
    Previše kvalitetnih igrača imate

5. ЈА И ДАЉЕ ВЕРУЈЕМ У ЊУ ЛОЛО

6. Само се ложите, а опет ће да нас прегазе Партизанови клинци.

7. Потенцијал екипе је огроман, за две класе су бољи од свих у АБА лиги, видећете. Плаши ме нестручност Радоњића, немамо две целе акције које играмо у нападу, све се своди на индивидуални квалитет.

8. хахаха, па кад деремо са тријес разлике :)

9. Леп елиуп бијо. Прељеп.

10. ahahhahahah oplakah slike

11. uh to je bio bolan trenutak, kad im je šuknuo zonu na sve muke

12. Пазте ово, Звезда већи фаворит за освајање ЕЛ од Партизана и још неколико тимова лоло
    http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/g/2741857/Tournament-Winner.html

13. Ужелео сам се Пионира, па сам после 100 година био на утакмици... Милина је била гледати онакву одбрану, па задњу четвртину са Цвелетом, Ристићем и Тејићем. Да није извео Бобија још на крају треће, курац би ови добацили до 50 поена. Митровић је имао пристојну минутажу, а мислио сам да ће он и Цвеле играти по 2 и по минута ове сезоне. Мало сам се разочарао што није била пуна хала, мада је била солидно испуњена. Мислим да греше са овим термином, 6 или 7 сати је много боље за утакмице које се играју викендом.

Одбрана је стварно одлична, мислим да је довољно добра и за евролигашке противнике, али видећемо како ће против истих напад да функционише.

http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/karta-za-lokomotivu-600-dinara
    Шта мислите, колико би могла да буде карта за доњи део?

14. Него, занма ме ваше мишљење, тј. људи који прате кошарку, ови остали стоп.

Ја мислим да је Катић одиграо своје, прошла сезона му је била нека поновна младост и то је то, од тад константно пада, на ЕП је био очајан. Мислим да сад на силу покушава да понови прошлу сезону, зато и силује шут, продоре а у ствари само још више губи лопте и квари хемију у екипи. Шта мислите?

15. Morao bih da pogledam još neku tekmu ove sezone da bih odgovorio, mada sudeći po EP, neće to biti bajka kao prošle sezone, a možda ga je samo stigao tempo, ipak su to godine.

16. možda mu se aktivirao opet krpelj, a možda će da umre i od starosti. Možda je ljut što nije kapiten?
    Ne sekirajte se, Marjanović će biti duplo bolji. Mali Ristić neka se rotira sa Raškom.

Kroz sezonu videćete bobana kako vremenom raste. Ima on kvalitet, samo mu treba neko da ga kultiviše. Može da izraste u najboljeg igrača.

Šilb je isto klasa

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.