КК Црвена звезда

1. Navario sam se ko bulja gledam celu tekmu kao ok ono jbg i otvorim statistiku na telefonu inače jedva vidim telefon mislim da kucam i to i brate Nikita Kurbanov 100% šut 18 poema 29 indeks a ja prvi put čujem za njega tu dok čitam to ono u životu fazon. Šta sam ja gledao koji moj. Čoviću teraj ovo u kurac da mi osvojimo aba-u pa onda sledeće sezone...
    He he kapirate ;)

2. Макаби јебе страобално!

3. mitka izašao je novi paket bruševa za fotošop da ti javim

4. изашао "вишњичица род родила" ремикс

5. Mrtvi Armani ispustio plus 19 sad vidim....

6. вечерас дарушафака добија

7. Brt koga boli kurac? Taman i sve do kraja da izgubimo koga boli kurac samo jako samo odbrana samo simon kapiten

8. ето видиш да ти је битнији симон од клуба... као што сам и мислио

9. мада морам да признам да ми је скоро једнако драго кад симон сјебе нешто и кад победимо неки топ5 тим

10. Nije bitniji nego je zasluzio da mu se ne kenja i ako veze x losih utakmica. Steta nije tu makaronac sa napomene koje je on resio a o ovoj godini i jebanju evrope u dupe i da ne pricamo

11. Svake godine pred krk izmilite ko stakori da napusavate nelsone, djenke, bobije, cirbese, kalinice, simonovice i uvek vam kazem da ne pljujete jer posle treba i da se polize to i evo ove godine opet

Krk ne znam dal cemo uzeti a i jebe mi se iskren da budem ali uzimamo abu i domacicu i u top8 cemo igrati na jednu utakmicu sa olimpijakosom

12. Ionako si ti(i jos neki) mislili da cemo biti predzadnji fazon i imati 3-4 pobede na kraju ja gledam tabelu i niz koji smo imali i srce mi je puno jer jebemo karamo prdimo mada pravo da ti kazem i da smo zadnji opet bi me boleo kurac nisam ja grobar pa da navijam kad smo prvi samo

13. Juče efes stigao -19. Darusafaka -10 stigla veceras, valjda nece da dobiju jebem im sve tursko. Napred fener ale ale ale!

14. čekaj jel mi se učinilo ili je neki cigan rekao da nije grobar pa da navija kad su prvi samo? KkZvezda do 2013 i vaterpolo klub Zvezda 1945-2012 i 2014- se krste levom rukom.

gledam utakmicu Željka boli kurac nije se zarumenio

15. дарушафака побједила лол

ко је увек у праву јасам

16. све те јебало испашће са 7 победа заредом против најачих екипа ја сам у шоку

17. kad si gladan Marko nisi svoj

18. nisam ja grobar pa da navijam kad smo prvi samo

show

19. nisam ja grobar pa da navijam kad smo prvi samo

Pa ko je izvalio ovo?

hahahahahhaha

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.