U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Marko mogu te pitati nesto? Da li si ocekivao da budemo peti posle 20 kola? Nisi, zasto onda kenjas nesto sto se ne radujes? Da budemo deveti na kraju to je kapiram opet iznad tvojih ocekivanja kako mozes da napusavas ljude ako odrade nesto iznad tvojih ocekivanja?
Ja npr mogu i da kenjam ja sam rekao da cemo biti 6-8 mesta na kraju dela po grupama
Ja sam ocekivao da se koljemo za pretposlednje mesto sa npr Bambergom, ali to ne menja nekad cinjenicu da Simonovic, iako sam priznao da sam se ogresio o njega, ima neke opasne bagove u svojoj igri, sta bagove bagcine
Bajern...
Sad gledam na jutjubu neke njegove poteze iz prvog mandata u Zvezdi, i cujem komentatora "RAKOCEVIC do Simonovica.." i prodje me neke jeza, morao sam da ugasim klip..Rakoc uhh
па да, он је нови ракочевић
и он је набијао све редом током сезоне па кад се ломи све зајебе колико може и мени опадне пола косе
Aj ne seri. Idemo u top 8 sigurno.
Kad god ti pričaš negativno uvek pobedimo.
Prvo sledece kolo igraju baskonija-efes.
Sto znaci da cemo efesu bezati 2 a baskoniji 1ako izgube .
Darusafaka ce pre vas u top8, realno
Joj jadnici idite igrajte sa ziena gorom i spirom carlom.
Zvezda bez Jovića realno nije evroligaška ekipa. Pre nego pravite kombinacije gledajte da pobedite bilo koga. S obzirom ds je ovom realno stradala kičma i da ga boli kurac da se cima za Zvezdu kad ga realno čeka Barselona letos, ne bih realno smeo da pretpostavim nijednu pobedu Zvezde do kraja.
Realno.
Realno dolazi vonamejker sledece godine jer ce se darusafaka osuti ko prezreo kukuruz
Darušafaka ne igra EL dogodine, ulazi četvrti španski klub, oni imaju ugovor samo za ovu godinu. To za sledeću godinu i sezonu ne znam, realno to je vaš fah.
Inace ja nisam zato rekao da ce se osuti ;)
прочитани сте глупандери
https://www.youtube.com/watch?v=2wtAEwp8jXA
U pravu je covek, jedino sto je ovo pricao posle derbija xd
ova utakmica pokazuje razlog moje netrpeljivosti prema ćopavom kosovaru
хахахах шта је радио сад, нисам знао да играју
par erbolova i glupih faulova, 7-8 landaranja nogama, ispucavanje, nula poena, uz fantastičan indeks korisnosti -5
видео сам како га је узјахао госпић