U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Simon poceo da forsira bez potrebe kao da cita forum pa namerno
хахаха почео
јел пратиш звезду од пре три месеца?
https://www.youtube.com/watch?v=5QMwK9JGkz8
Hahahahaha
дркао сам на ово малопре морам признати
Bas zato sto pratim i kazem, on je do sad imao sporednu ulogu tj ulazio je sa klupe i u potaji cekao svoju sansu kad se napravi visak da sutne za tri, znas ono njegovo iz ugla ili eventualno iz naskoka onako preko svog cuvara brzinski, sad je poceo da previse drzi loptu, "dribla"i ostale stvari koje mu bas i ne idu od ruke, na to sam mislio
Претера га с овим данк оф д сизн. Било је и бољих куцања. Мада Госпићу би то мог'о бити и потез каријере.
и пре је силовао са шутем (преко руке углавном и далеко иза линије) сад је научио да лопта сме и да се спусти на паркет па се залеће као јунац унутра, најчешће не уради ништа
Pa to.
Krecemo sa jebanjem od juce, nema me dve nedelje, izgubismo sve, Simon video da nema podrsku i kurac.
Ne znam zasto ali plasi me Galata, mada se iskreno nadam da cemo da ih pregazimo. Samo da se ovi nasi ne zgrce kako umeju, mada bi osvanje kupa moglo da im nabije muda malo.
Jovic bolovao jer nisi tu, sad ce da zagospodari ponovo xd
Лука Митровић се препородио.
Sećam se 99 na Kosovu, izvlačimo tenkove iz kasarne Car Dušan u Prizrenu preko Landovice, oko 30 tenkova, tu sa mnom galerija dobrih likova, neki nacisti iz Kraljeva, par Kosovara, jedna ludačina iz Lazarevca i dvojica delija, kršni momci do jaja Srbi sve regularno, znaš da ti krvi daje ako treba.
Kako se ta ekipa od čuvara Kosova i Srbije pretvorila u čuvare Vesnine časti, briselskog sporazuma i Zorana Babića mi je malo nedokučivo.
Mrs u picku materinu
шта им је ово занимљиво пичка им материна
I sad se vi cimate da punite ove indijance a ozbiljne utakmice preko kurca igrate, pa treba covek da vas bije
па треба
KUP JE DEVALVIRAN
Бојан Крстовић и даље солидан играч.
Pa u ovom vrscu je prva violina da se tako umetnicki izrazim