КК Црвена звезда

1. Павковић ја мало више опао, није био толико надарен атлета а њему је брзина све и сја. Е како је тај човек решетао некад.

2. Pavković je sad više koristan na treninzima... al' dobro, daleko je od odrona

Sreća pa je otišao Marelja iz Vršca da se manje mučimo u ovakvim tekmama, mada Radonja uvek upregne

3. а не сери сад и ти шоми, сви навијачи су говна, наши су скандирали дуле иди код мајке након што је жена умрла и свашта још

4. lol prvi put čujem za to

5. Je l bio Covic na mecu? Ili su mislili da se cuju do PREDGRADJA xD

6. нисам ни ја гледао причали ми џд

7. Shomy23
    lol prvi put čujem za to

Možda čuješ kad jednom u životu odeš na utakmicu.

I šta koji kurac vas boli što se skandira Vesni? Čuvari Vesnine časti.

8. Jebe mi se za vesnu da ti pravo kazem. Ali sam protiv vredjanja clanova porodice generalno (ono majku ti jebem se ne racuna realno)

9. čijih članova porodice?

10. Pa bilo cijih jbg

11. Možda čuješ kad jednom u životu odeš na utakmicu.

Hehehe baš si mi pokazao sad

12. Pseto, Vesna se proziva kao jedinka, ne recimo kao majka ili žena vaših vlasnika. Drugo bi bilo da se radi ono što je sramotno rađeno Guroviću, to je neopravdano.

13. Vesna se proziva kao jedinka, ne recimo kao majka ili žena vaših vlasnika

Duloov duh ušao u tebe vidim. Idi kreči šljive.

14. Богами и добар део хале је испратио скандирање Човкету длановима. А најјаче, Новица каже е искулирајте они као ок Новице аплауз, нећемо. Прошла два минута, Веца настрадала хаха.

15. Treba Covica prozivat jer je papkar i lopov, za zenu je malo trulo al kapiram da to ide u paketu sta da se radi sve je to normalno nazalost, lepo je Bogdan rekao ne treba praviti skandal od toga nikad se stoka na obe strane nece opametiti

16. Pseto, Vesna se proziva kao jedinka, ne recimo kao majka ili žena vaših vlasnika. Drugo bi bilo da se radi ono što je sramotno rađeno Guroviću, to je neopravdano.

Stvarno sam pokusao normalno da razgovaram sa tobom...

17. E sad... Da l da navijam za ef em pe, ili za fmp... pitanje je

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.