nije se niko razbežao već je lažni grobar Truć banovao ljude, sve sam ispitao, vas 15 napadne nekog i on ispadne na kraju kriv. sada možete svih 15 samo da dudlate uključijući Truća, ahahaha
Aj se kladimo da će poslednji bombašev post na ovoj temi biti par minuta pre derbija, a da se onda neće pojavljivati desetak dana dok ne okači neki tekst o porodici Čović kojom je inače opterećen.
Pa ja sam se sa paklom juga kladio u košarkaški derbi još pre renesanse, i nosio 10 dana grb partizana.
Ahhahaahahah ali ovo pomera granice debilnosti kao izvlačenje da ne nosi sliku još i pre početka utakmice.
Aj biramo sliku jedan drugome mesec dana.
Ti bi morao da nosiš sliku Nebojše Čovića na kojoj bi pisalo legenda.
može, nosićeš sliku. Samo treba da se pojavim odmah posle utakmice i napišem nešto. Slažeš li dobićeš batine.
Mozete da postujete bolje da postujete da slikom nego da pobegnete dok imate sliku COVICU LEGENDO
To a i koga cemo da jebemo drugog kad su svi grobari razbezani ti si ostao poslednji NA BRANIKU OTADZBINE
#ALI_NIKAD_NECE_KADINJACA
nije se niko razbežao već je lažni grobar Truć banovao ljude, sve sam ispitao, vas 15 napadne nekog i on ispadne na kraju kriv. sada možete svih 15 samo da dudlate uključijući Truća, ahahaha
Jedva čekam a bombas nosi čovićevu sliku. Xd
Dobro znas na sta sam mislio. Opklada je u tome ko dobija a ko gubi.
Znaci posle zavrsetka utakmice na svoj avatar sliku stavlja onaj ciji je tim poduvao karinu, u ovom slucaju govnas.
Evo slike za bombija
https://s31.postimg.org/6j702zetn/DEXATI20170219133843.png
samo jedna osoba će nositi sliku dva muškarca kako se ljube, a to je mali bošnja. piše lepo šta je opklada, nisam ja izmislio
Bonbili znaci ne verujes u pobjedu hrvatskog tima?
Ja mislio cestit covek kad ono - bonbas.
to je moja stvar da li verujem, ja se samo držim rečenog, čovek se veže za reč, a cigan za rogove izgleda...
Rasni
Znaci posle zavrsetka utakmice na svoj avatar sliku stavlja onaj ciji je tim poduvao karinu, u ovom slucaju govnas.
nosicete fotku na tesko posecenom sajtu koja je pritom dimenzija koje ne prelaze 2x2 cm.opasna frka.
Ahhahahah jel moguce da si tolika picka?
Izgleda da nesme jbg.
Usraose
Pa ja sam se sa paklom juga kladio u košarkaški derbi još pre renesanse, i nosio 10 dana grb partizana.
Ahhahaahahah ali ovo pomera granice debilnosti kao izvlačenje da ne nosi sliku još i pre početka utakmice.