КК Црвена звезда

1. podatak da tri najekstremnija primerka inače debilne navijačke grupe spinuju, ne menja činjenicu da se mali bošnja povlači jer mu je jezik brži od pameti.

Aj se kladimo da će poslednji bombašev post na ovoj temi biti par minuta pre derbija, a da se onda neće pojavljivati desetak dana dok ne okači neki tekst o porodici Čović kojom je inače opterećen.

Ovo na ciganskom jeziku verovatno znači " kladim se da će zvezda pobediti Partizan", šteta što nisam shvatio tako. Ako može neko ciganski da me nauči, do sada razumem jedino da Fmp znači Zvezda.

Pičkice koje ne stoje iza svojih reči, bili i ostali.

2. Ako gledamo hronološki, Rasni je prihvatio opkladu tek kad je jasno rekao koji su uslovi, tj pobeda.

Pre toga je sve bilo hipotetički.

Tako da, ili prohvati opkladu ili beži povijenog repa.

3. Hahahahahahahah
    Svoju jadnost pokusava da prikaze kao moju jadnost.

4. Ja ne znam sta nije jasno. Kad god dovijete po picki ili zvezda dobije nekoga u EL nema te 10 dana. Sad si cak i tolika pickica da ne smes da se kladis ko pobedjuje veceras.

5. Odlepljujemo se u trećoj.

6. дабогда изгубили 20 разлике

7. Simon je stvarno otac

8. Sto nema cigana na utakmici?

9. Evroligu gledamo nube
    Jok ovo će bole nas kurac

10. U Nišu ih zovu Bugari

11. Došao nam neatraktivan protivnik, a dobro je poznato da je poseta dobra samo kada dolaze evropski velikani, jbg, loša smo publika.

12. Cigana nije bilo jer ih glodari u oklopu nisu pustili odma.

13. Sprdnja. Baš prekokurca igramo.

14. Nego sad mi pade na pamet da je grupa grobara iz niša gašena 4 puta.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.