Стевица је острашћени навијач Звезде, причао ми преко скајпа да му је ђед из Бјелопавлића и да је био велики Делија. Заједничко нам је навијање за Европског шампиона и љубав према гурманској из Дафа љољ
Игра ваљда, али ја бих волео да не игра. Засијао прошле сезоне и то је то..од тад је у паду форме, посебно на ЕП. сАД ПОКУШАВА НА СИЛУ ДА СЕ ВРАТИ АЛИ НЕ ИДЕ, ПРЕВИШЕ СИЛУЈЕ И ГУБИ ЛОПТЕ.
Ja ne znam sta cu od njihovog tovara, toliko me sve to pogadja, da planiram da se odselim negde daleko, gde me niko ne zna, zavucem se u misiju rupu, i tamo umrem...
Nego, jebacemo Kubana, samo tako. Bobi vec drazi pisu, a Katic kaze, ako treba, ima i nosinom u dupe da ih jebe... Ja poneo kurtone, mozda i mene puste da jebem kad ih nakantaju 39 razlike na poluvremenu! OPAAAA! Al' necu da perem kitu!
Sve čestitke delijama na povratku u EL, zaslužili ste. Bolje vi nego hrvati.
Očekujem sjajnu utakmicu, dobru atmosferu, lošu Lokomotivu i dobru zvezdu.
Smatram da će boban biti igrač utakmice.
Ako igra Raško gubite, ako ne igra dobijate. Problem će vam biti kratka klupa, a prednost dugačak boban lolo
Žao mi što neću moći da gledam tekmu, jebem ti sportklub u dupe.
Džoni ne budi dete, priznaj da ove godine imaju u timu golemog bobana i da će da igraju dobar basket
А пази, испред њих смо и још испред неколико тимова, то сам гледао у Вилијем Хилу. Али ако погледаш квоте по групама, Партизан је у својој групи четврти, значи пролази, а Звезда по квотама је шеста у својој групи, значи не иде даље.
Pripremite dupe kubanci stizu nasi kurci.
Стевица је острашћени навијач Звезде, причао ми преко скајпа да му је ђед из Бјелопавлића и да је био велики Делија. Заједничко нам је навијање за Европског шампиона и љубав према гурманској из Дафа љољ
Како лажеш, ја јео с њим у Вајату, реко ми да би пре појо говно, него нешто из Дафа !
Ne mogu da verujem Tilmo da propuštaš pena parti :)
Хахахахаха, ма запенићете ви од муке, кад Звезда одере ове пацере и обори рекорд Арене, а вама највећи успех вечерас буде слика испред Ноу Кампа. :)
Је л' вам игра Рашко на крају?
Игра ваљда, али ја бих волео да не игра. Засијао прошле сезоне и то је то..од тад је у паду форме, посебно на ЕП. сАД ПОКУШАВА НА СИЛУ ДА СЕ ВРАТИ АЛИ НЕ ИДЕ, ПРЕВИШЕ СИЛУЈЕ И ГУБИ ЛОПТЕ.
случајно ударих капс, мрзи ме да куцам поново.
Па дал је такво говно лажљиво скузерско. Озбиљно ћемо разговарати.
Такое Тилмо Србине реци коњушарима шта их чека!
И треба да вас товаре ови гробоши кад се ложите много, као и сваке године.
Ja ne znam sta cu od njihovog tovara, toliko me sve to pogadja, da planiram da se odselim negde daleko, gde me niko ne zna, zavucem se u misiju rupu, i tamo umrem...
Nego, jebacemo Kubana, samo tako. Bobi vec drazi pisu, a Katic kaze, ako treba, ima i nosinom u dupe da ih jebe... Ja poneo kurtone, mozda i mene puste da jebem kad ih nakantaju 39 razlike na poluvremenu! OPAAAA! Al' necu da perem kitu!
uprkos svemu cigani, želim vam sreću. ni manje ni više od toga.
samo nemoj da bude posle da vas nismo upozorili lolo
Pa što bi prao kitu, samo ćeš potrošiti džaba vreme da skineš tu 15-godišnju skramu. Operi guzicu, taj deo tela vi jedino i koristite u košarci.
Sve čestitke delijama na povratku u EL, zaslužili ste. Bolje vi nego hrvati.
Očekujem sjajnu utakmicu, dobru atmosferu, lošu Lokomotivu i dobru zvezdu.
Smatram da će boban biti igrač utakmice.
Ako igra Raško gubite, ako ne igra dobijate. Problem će vam biti kratka klupa, a prednost dugačak boban lolo
Žao mi što neću moći da gledam tekmu, jebem ti sportklub u dupe.
Džoni ne budi dete, priznaj da ove godine imaju u timu golemog bobana i da će da igraju dobar basket
Jesi govno, ali me nasmeja ovim postom lololo
Да ли би неки људи добра срца оставили линк или више који за вечерашњу текму, хвала :)
hehehe
Zezam se ljudi, uživajte, dobrodošli u EL. Najbolji basket u Evropi.
I ja sam se nasmejao bogme. :D Ugledajte se Franjevci na Dzonija, vidite da umete da budete duhoviti!
PO STOTI PUT nismo franjevci nego dominikanci!
Да ли би неки људи добра срца оставили линк или више који за вечерашњу текму, хвала :)
Послао сам ти у ПВТ сајт, има увек добре стримове.
Kojom mađijom smo mi ispred glodara na kladionicama, za osvajanje EL?
А пази, испред њих смо и још испред неколико тимова, то сам гледао у Вилијем Хилу. Али ако погледаш квоте по групама, Партизан је у својој групи четврти, значи пролази, а Звезда по квотама је шеста у својој групи, значи не иде даље.
Малко су те квоте чудновате.