КК Црвена звезда

1. E al moram da vam kazem da bombas iako se trudi nije na nivou vucicapedera, gazmena ili janpija, jos nije bacio neki top post tipa odjebavanje direktive

U stvari jeste jedan al sam sada zaboravio koji

2. sutra cemo videti na delu iskonski ciganski strah i uzas od same pomisli da udaraju na Partizan, igrace kao da im je zadnje zapantite

3. NECE VALJDA ZELETI DA POBEDE??!!

4. zelja za pobedom je jedno, ali mi cemo gledati borbu za zivot

5. горим, знојим се, за свој живот борим се

6. Људи моји, ја синоћ ока нисам склопио колико сам се оптеретио тиме да ћемо изгубити вечерас и играти против страшног партизана...

Лике и схаре акосе иви осећа те вако.

7. Državno favorizovanje Crvene zvezde stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Partizana.

Ja sam ovo tek sad video,nemam obicaj da klikcem na profile drugih ljudi osim ako nisu neka dupeta i sise.

Fantastican redak moram priznati.

8. laganih 20 razlike za Zvezdu, celo drugo poluvreme igra Dobrić

9. bombas

jedan od tagova za pretragu je i deca sa posebnim potrebama

10. Bolje da izgubimo. Ostajemo u Bg, raskurcamo paraplegičare i odmorni jebemo EL.

11. рече већ неко да се стигне авионом до подгорице за непун сат, неће ићи возом јебем му матер

12. Hahaha Ćilmo jbt, pa do Podgorice veći problem onaj deo do Surčina

13. Jbt, pa u pioniru zavrsimo polufinale. Kaki dalji kurci od sat vremena.

14. умукни бре више

15. picke raspale uplasene i upisane devojcice

16. Ispoljavate suterske frustracije

17. ''па шутни кад си сам брее!!'' хаха
    а делује ми као да би се Кузмић грохотом смејао и једва се суздржава

18. Ahahah Jovic igra "nebitnu" ABA utakmicu, a ne igra protiv Reala i ostalih... strah je preglomazan u njima

19. stvarno nema smisla ovo sa jovicem mislim strasno

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.