Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Gonzo, ni ne sećaš se kad si me upoznao :(
Haha, da da, i on je tebe isto upoznao i video valjda da si ok i onda ovde počeo da piše to za žurnal i kojekakve druge gluposti, ne znam kakav prevrat mu se u glavi dogodio odjednom, pitam se u kom stadijumu je sad.
A Bombili se sprda 100%
svi ste vi normalni, samo su grobari ludaci, nenormalni, ovakvi onakvi...
jos jedan dokaz da niste u stanju da se izborite sa suprotnim misljenjem, imavas ovde kao govana i nikada niste bili sposobni da podnesete jednog (slovima jednog) grobara. Ako to nije bolest, ne znam sta je.
svi ste vi normalni, samo su grobari ludaci, nenormalni, ovakvi onakvi...
Kako tako, pa vidiš da te branim i stajem na tvoju stranu, eto opet mi se moja dobrota obija o glavu
Hahaha ma de se sprda ja sam ubedjen da je uzivo jos veca dileja, ima fazon jos jednog-dva ortaka koji su u istom gasu dao bih mnogo para da zablejim sa njima da me napadaju malo da slusam sta pricaju
A jebiga Duka moguće da sam zaboravio kad sam te upoznao. Ispostavilo se na kraju da sam mnogo ljudi sa Vuke upoznao, što na fudbalu, basketu i jednom okupljanju na kojem sam bio.
sekta jebena, nikada se prvi nisam direktno obratio nikome, napisem uopstenu stvar zvezda govno i slicno, odma krene 5 debila sa najcrnjim uvredama, a sve klosari ahahaha
Jebem li ga, možda smo mi sekta, ali ti definitivno nisi normalan. Kako sam kažeš jedini si grobar i dođeš na Zvezdinu temu, redovno budeš isprskan i svejedno ponovo dolaziš. Ne izgleda mi da je problem u nama.
Šalim se gonzo, jeste na basketu. Aj sutra na Altinu na basket u sali fali nam jedan, evo pseto će da te doveze ako već žena ne može xd
нико вас се више не плаши бомбаш схвати
спрдаћемо се са вама још дуго
Pa nije vise na kosi gde ja da ga vozim
Jer nemogucnost da se prihvati suprotno misljenje moze biti samo odraz nesigurnosti u sopstvene stavove i dubokog kompleksa. Kako drugacije tumaciti pojam "isprskan" u smislu da je neki random lik napisao nesto pogrdno o drugom imaginarnom liku na internetu. Jebote, vama je zivot toliko aktivan i zanimljiv da pricate mesec dana kad neko padne sa drveta, ahahahahahah
Hahahaah ko je taj sto je pao s drveta pricaj nam to da se smijemo
ahahahahahahahaha
Pa nije vise na kosi gde ja da ga vozim
Dobro, samo sam hteo da iskoristim onu foru gde ga žena vozi, jebi se, uvek mi sve upropastiš, pa dokle više to da trpim
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f7/04/2b/f7042b9d49e814379a7a249bdb4bd22f.jpg
Brate kad bi znao koliko mi se igra, ali nema trika, dva posla radim u pičku materinu.
Tvoje suprotno mišljenje uopšte nije problem, prskanje dolazi samo zbog lupanja gluposti. E sad što ti češće lupaš gluposti, šta da se radi.
Hahahaha, suprotno misljenje je uvek lupanje gluposti za prosecnog limenkara
Brt kad je skec stavi neku oznaku tipa xd ili tako nesto znas da sma glup imam tri razreda osnovne krezav i glasam za sns
Edit: xd