Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
смешно је зато што су бомбаша терали да пије мокраћу (прочитао сам негде)
Znači dobro su ga napojili.
gledao sam negde klip, neki japanski naucnik biolog sta li je promovise ispijanje urina kao eliksir mladosti i zdravlja, ali islljucivo se radi o sopstvenom urinu
kako su pišuljice danas
супер ево скупили смо ти четри дволитре
super, samo se malo relaksirajte strah nije dobar može preranu menopauzu izazvati
Repasaz haha
pishuljice
Kvalifikacije haha koji blam
Bombaš, razumem da su teška vremena i da nije lako gledati omiljeni tim kako namerno gubi meč da bi izbegao Cedevitu, ali može to i dostojanstveno da se prihvati, nije smak sveta jebote
Ne igra jović protiv armanija. Povredio se na utakmici protiv buducnosti. Pu majku mu jebem.
Ahaha povredio se protiv Buducnosti. Koliko su pishuljice bile izbezumljene od straha da ne udare na Partizan stavili su povredjenog coveka da igra, tipa boli me kurac mora da dobijemo makar osto invalid. A pseto kaze mora da se uvodi u igru protiv Buducnosti da se sprema za El, ahahah kakav strah.
Brate, kapiraš da ti bilo koja varijacija reči "pišanje" nikako ne ide u prilog.
јер си био принуђен да пијеш мокраћу ти си радио то
Ahahaha they just wont let it go xD
Aha, ja se pitam sta ovaj prica...
Pishuljice uplashene
Bombiju se odabiraju defke, a vama?
Zasto cutite?
Koliko ste spremni za prskanje Armanija? Nicholas for life!!!
100% KAO JOVIC