да би ме неко толико повриједио да бих га ја прогањао било где мора много љућу критику да баци на мој рачун, није зато што сам сујетна глава него зато што сереш ко грлица а не разумеш се ни у производњу чајне кобасице што ти је посао камоли у кошарку јебо те ко те направио
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Trebali su nasi da odu u odelima prvi maj pirot i borovo cipelama tamo kao provokacija da im udjemo u glavu
Nije loša forica, moram priznati.
Mene napinje sto cu umesto Jovića gledati Đenku i Voltersa kako organiziju napad, odrade oni to, ali je pravo mučenje gledati ih.
Inače kvota na nas 1.57, nadam se da kladionice znaju sta rade. Xd
Fun fact: ove godine smo vise puta izgubili kao favotiri nego kao anderdogovi
Ajmo jevreji izjebite turke sada
──────█▒───▒▒───▒█──────
──────█▒██─▒▒██─▒█──────
──────█▒───▒▒───▒█──────
──────█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▌─────
──────█▒▒██████▒▒▒█─────
────██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██───
──██▒▒▒▄▄▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒██─
██▒▒▒▒█░░▀▄▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██
█▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
██▒▒▒▒▒▒▒▀▄░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒██
─██▒▒▒▒▒▒█▀░░░░█▒▒▒▒▒██─
──███████▀▄▄▀▄▄▀██.
Vrlo je moguće da Makabi razjebe Efes.
Ozb
Da.
не лупај више бре
Dobro debeli. Sad si preterao. Znači jebiga prozivao sam te na temi igrice i to je to. Ali i dalje stojim iza toga.
Ako te je to povredilo, jbg, ali bio sam iskren.
To što ćeš da me proganjaš po satju neće promeniti činjenično stanje jbg.
Edit: ako je myilca na tvom nalogu sad onda prebaci post u ženski rod.
да би ме неко толико повриједио да бих га ја прогањао било где мора много љућу критику да баци на мој рачун, није зато што сам сујетна глава него зато што сереш ко грлица а не разумеш се ни у производњу чајне кобасице што ти је посао камоли у кошарку јебо те ко те направио
Ahahah
Xd
Ako Tilmo bude banovan na 3 dana ili dok ne prođe utakmica oće li to biti dobro delo ili šta?
Ispravi pravopisne greske, fali ti "0" jedna gore
Mozda i dve
Što bi ga koji kurac banovali,nije baš da krši neka pravila koja i ovako odavno niko od nas ne jebe dva posto.
A sto da ne
Bosko mnogo se siris u zadnje vreme bez ikakvog razloga, moracu da te postavim gde ti je mesto