Ma Grba je skoro kod Tegeltije lepo objasnio za Mitrovica, Simona sam nekako svario ali ovog mentola necu nikad, taman dao odlucujuci kos za top 8, ili bio mvp na F4 sere mi se od njega koliko je decko retardiran, eno onaj pas za Voltersa u 2/4 mislim vredi vide od 1000000000 reci
Meni dangubic nesvarljiv, mitrovica sam makar gledao u normalnom(cak dobrom) izdanju pa se tesim da su ga povrede unazadile 3 godine i da ce se vratiti na to solidno izdanje.
I kako mi pobedjujemo sa ovakvim rosterom meni nije jasno, bez obzira na milione koje dobijaju..Radonji dici spomenik a po Legendi nazvati najvisu kulu Beograda na vodi
Pobedjujemo jer imamo jovica koji izmislja neke akcije, branka i djenku koji mogu da sacuvaju i kosovo, simona koji je kakav takav najbolji strelac sa preko 10ppm i gospodara kuzmica. Tu se na svakoj pridoda neko sa 7-8p plus radonja koji baca magije sa klupe i dosta jbg
Nista nije bilo strasno veceras, misli su na drugom mestu jer su pobedu u glavi vec upisali pogotovo na poluvremenu. Ipak, utakmicu smo opet uterali u minus a to pocinje da stvarno ne bude lako jer su je doterali do 150 jebote(danas 160 jer smo odigrali par tekmi sa bas dosta poena sa realom i budicnost i ko ono bi jos)
Brate ja ruzniji sut od paskolovog dugo nisam video, tipa od onog topalovica sto je igrao u zvezdi sa milenkom topicem i zlatkom bolicem
да, а и пасколо исто има јако ружан шут џдддддд
а исправио си пост пичко хахах сад је говно овај пост изнад
Pa bas zato sto je bio nerazumljiv, nisam hteo da ispadne da ne mislim da je paskolov preodvratan
ono izbacivanja auta je bilo legendarno.bio je u novinama pre koju godinu.ima neki motel,neki kurac.
Koliko sam voleo tu generaciju eh. Pa onda centarski tandem jovo stanojevic i jestratijevic
Ma Grba je skoro kod Tegeltije lepo objasnio za Mitrovica, Simona sam nekako svario ali ovog mentola necu nikad, taman dao odlucujuci kos za top 8, ili bio mvp na F4 sere mi se od njega koliko je decko retardiran, eno onaj pas za Voltersa u 2/4 mislim vredi vide od 1000000000 reci
Jesi vatao u Urosevcu prenose tad?
Upao sam nekulturno u sred razgovora o topicu i jestratijevicu sry ljudi xd
Nista brt
Meni dangubic nesvarljiv, mitrovica sam makar gledao u normalnom(cak dobrom) izdanju pa se tesim da su ga povrede unazadile 3 godine i da ce se vratiti na to solidno izdanje.
Danglupic? Da naravno
дангубић се вратио у идиот мод, једно време пре повреде је играо лепо што је аномалија у сваком смислу
Поздрав Милице за тебе пошто пичка
I kako mi pobedjujemo sa ovakvim rosterom meni nije jasno, bez obzira na milione koje dobijaju..Radonji dici spomenik a po Legendi nazvati najvisu kulu Beograda na vodi
Nebojsa bin Covic Mia Khalifa
Pobedjujemo jer imamo jovica koji izmislja neke akcije, branka i djenku koji mogu da sacuvaju i kosovo, simona koji je kakav takav najbolji strelac sa preko 10ppm i gospodara kuzmica. Tu se na svakoj pridoda neko sa 7-8p plus radonja koji baca magije sa klupe i dosta jbg
A znam ali stvarno pojedinci nekad izgledaju ko diletanti..Najezim se kad vidim kako je nocas Simon hteo da zakuca fazon preko KUZMICA
al opet previdim sto je dzaba ti armani imao 10 sutevs u zadnjoj sec zbog dobre odbrane, odlicno je to sve ali sitnicavost je jaka u meni
0,6 Marka
Nista nije bilo strasno veceras, misli su na drugom mestu jer su pobedu u glavi vec upisali pogotovo na poluvremenu. Ipak, utakmicu smo opet uterali u minus a to pocinje da stvarno ne bude lako jer su je doterali do 150 jebote(danas 160 jer smo odigrali par tekmi sa bas dosta poena sa realom i budicnost i ko ono bi jos)
popustila odbrana malo, i veceras u par navrats jure ko muve bez glave a vreme radi za nas..kako nece otici na 160p
Lijepo je biti Zvijezdaš ovoga jutra.