КК Црвена звезда

1. Evo ga Trinkijeri na SK1 zbori srpsko-hrvatski odlicno i zanimljiv je

2. Тринкиери је краљ.

3. Svakom treneru koji drzi do svog cv-a je srpski jezik prioritet

4. Kaze Pesic je 93-ce napravio kosarku u Nemackoj

5. Kakav vrhunski potez što sam zaspao pri kraju prve

6. Juče navijam za real danas za barsu, šta ti je život.

7. Mogu li cigani spanski biti pretuzni ovoliko?

8. 32:9 druga četvrtina, pa jebemti.

9. Dobro, barem će brat Teo večereas da jebe zelene cigane, jedno 24p i 14as ocekujem minimum u pobedi braće rusa.

10. Thilmo
    Juče navijam za real danas za barsu, šta ti je život.

Звучиш као просјечан навијач партизана.

Стварно Барселона прејадна. Нека остану овакви и сљедеће седмице, не бих имао ништа против.

11. Jebote nude im se a nikako da ih uzmu kakvi debili

12. E da im nije usla ova kokoska jebali bi ih

13. Преружна утакмица.

14. Barsa odvratna ekipa. Spuste na 7 i onda im u 3 napada puste 5 ofanzivnih skokova od cega 3 jebenog birkana batuka. A tomic bacanja 1-10 ja mislim promasuje po 2 od 2 legenda

15. Evo opet ofanzivni skok

16. Mi cemo barsu usrati sa simanicem i dobricem fazon. I to da jovic odmori lagano ne mora da igra.

17. Protiv nas će poigrati garantujem

18. Kad ih je Darušafaka spustila na 56 poena, mi ćemo na 40. Nema više ni svrhe pratiti rezultate ostalih timova, ići će sve uz kurac, samo da se Jović oporavi i da mi nastavimo ovako.

19. Ovo sto kaze mali.

Ajde barem baskonija da izgubi veceras jebemti, fa nam pobeda ima jos veci znacaj.

20. Popušiš ti malom veliki.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.