КК Црвена звезда

1. Ok. Ne gledam vise ovo govno i govnjarka mitrovica mrtvog.

2. Utakmica za dobijanje cira, vise komada valjda se cireva kaze

3. E, dobro je ovo, u prvoj četvrtini smo dali 9, u drugoj evo 8, ako nastavimo ovako to je to, još 15-ak poena, 30-35 poena za utakmicu a tim koji se kolje za PO, pa ima li ko luđi?!

4. Ne, treba sad da im kaze radonja alo jebo odbranu ajmo da igramo na brdo poena pa ako nas krene krene nema od ovog merenja odbrani leba

5. Gledao sam par minuta malo pre, jeste prednost dostizna, ali moraju da se poprave u napadu, samo 17 poena za prvu cetvrtinu su dali...

6. Haha ali stvarno što svi vidimo sve isto i ista rešenja imamo :)

7. Uniks je ipak dao samo šest za četvrtinu, mislim da moraju da probaju da stignu to, pa nema smisla da nas prejebu sad

8. Simon nije čak ni jednu svoju ludu trojku pokušao kud nauči da ide na ulaz pa sad misli da može i protiv ozbiljne ekipe

9. Evo jednog vrh statističkog podatka s utakmice:
    Ceo tim nam ima ukupno 9 indeksnih poena, od toga đenka 12, aaahahh

10. Jebem vam mater došlo je vreme da molite Boga da Simon šutne haha

11. Coa brate, oplakao sam zadnji post, bukvalno. Inače, ovo je Space Jam na naš način. Djenka-MJ, Dangubić - twity, Laza - tasmanijski djavo, Gudura - zečica Lola, Mitrović - Duško Dugouško.

12. Simon je odigrao svoje prvo poluvreme, a tek nas sad čeka njegovo slabije, drugo, aukurac

13. Ja se iskreno nadam da ce simon probati da opali koju, ako proradi dace vise nego ceo tim za poluvreme haha

Sto je najgrdje oni stvarno ne igraju nista u napadu tj igramo solidnu odbranu ali dao bih pola bubrega za top jovica sada

14. PA ŠALJITE IM TERZIĆA U SVLAČIONICU DA PITA ŠTA SU SE RASTRČALI KOJI KURAC

15. a picke jel bi dao?

16. Bombas verujem da ne mozes da isprovociras nikoga ali je vrlo ruzno to sto radis u toku utakmice po nekom moralnom kodeksu ponasanja. To lepo dodjes kad izgubimo pa izlijes govna

17. Kakvo crno slabije Simonovo haha pa el može slabije od ovoga? On bez poena, jedan promašaj, 2 skoka i 1 izgubljena lopta za 8 ipo minuta, Mitrović 1 poen, 2 skoka i 3 izgubljene lopte za 11 ipo minuta i Tompson 1 promašaj i sve ostale nule za 7 ipo minuta pa koliko lošije Bjelica može od ovoga

18. NEGO PRIJATELJI BRACO KUMOVI JA I DALJE VERUJEM DA CE BITI JEBANI AJMO SIMONE ZAPUSI USTA SVIMA SA DVE-TRI BOMBE U PRVA DVA MINUTA STIZE SE 13 RAZLIKE JEBO GA LEB PA GALATASARAJ IH IZJEBO U ATINI PROSLU TAKO STO NE BI MOGLI I MI OCEMO DA JEBEMO KARAMO I PRDIMO

19. Sad će simon klačer da rešava ovo kao teodosić, daj bože jednom da pogleda ka košu sad kad je bitno

20. lečki_mrav
    Kakvo crno slabije Simonovo haha pa el može slabije od ovoga?

Haha, zato i kažem, ako mu je prvo uvek bolje od drugog, šta nas sad tek očekuje

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.