КК Црвена звезда

1. Seljačka publika koja apsolutno ne razume košarku

Ovo je potpuno tačno, to se videlo i u EK prošle sezone.

2. Pa nisu novinari kenjali do pre 2 sata da jurite rekord. Nisu novinari kenjali da je ostalo vrlo malo karata i da se pozuri ako neko zeli da dodje do karte. Nigde niko nije rekao da je pusteno samo 19.000, dajte tu informaciju da je negde pisalo.

3. Јебо их рекорд, је л' би нам било сад уписано два уместо једног бода да је било 25 000 људи у хали?

4. Jebaga, sta da se radi... Nisam nezadovoljan sto smo izgubili, mogli smo i da dobijemo lagano, ali dobro, doci ce i ta pobeda... Promasili smo dosta zicera, i odbrana nije postojala vise nego sto jeste.. Bobi podbacio, prolazi ga ko kako hoce, Silb kao da ne sme da preuzme odgovornost.. Opet kazem, bar ja, nisam nezadovoljan, bice dobar ovaj tim... Ali, ako jos jednom kupim kartu za sever za bilo koji sport, jebite mi sve po spisku. Znaci da ja placam kartu i derem grlo da bih gledao u barjake jebene celu trecu cetvrtinu, boli me bas nesto kurac. Lepo cu kao gospodin duzmem i platim normalnu kartu, kad nemam para da gledam preko tv-a, i u kurac. A ne da se jebem sa debilima koji pevaju Veliboru Dunjicu. Alo? Dopizdilo mi je bogme....

5. Kako će ovaj tim da bude dobar? Nije mlad, pa da se razvija. To su već sve formirane poluproizvodne konjine. Oni koji jesu mladi, ne igraju. Plus su tu i tri crnčuge, od kojih će dve svakako da odu posle ove godine a ovaj treći Nelson, koji je ostao drugu sezonu, sigurno nije ostao zato što je kvalitetan igrač oko kojeg se otimaju na tržištu.

6. Što ste bre toliko mračni jebote? Ok, izgubili pa šta? Kakvi smo bili pre dve sezone? Najbolje bi bilo da smo ih nalupali 30 razlike, ali ono uopšte nije naivna ekipa. Da je bilo malo više smirenosti bila bi i pobeda, ovako časno izgubili i to je to. Više kuđenja sad nego kad smo izgubili od Širokog...

7. Mracni su uvek isti ljudi... :)

8. čestitam vam na sjajnoj borbi i lepoj košarci.
    Imate vi kvaliteta mnogo više.
    Bobanu nije išlo, pa šta, svima se desi loše veče.
    Eksplodiraće protiv jačih.
    Srećno u nastavku sezone

9. čestitam vam na sjajnoj borbi i lepoj košarci.
    Imate vi kvaliteta mnogo više.
    Bobanu nije išlo, pa šta, svima se desi loše veče.
    Eksplodiraće protiv jačih.
    Srećno u nastavku sezone

10. Наш највећи проблем је Радоњић, који не зна у битном тренутку да подигне екипу, као што то ради свиња на пример. Он направи техничку, приме 5 поена, али се стока напали и да 20. То овај наш деген не уме. Само гледа ко мулац неки и изгледа као да нема појма где се налази. Уместо на полувремену да им у свлачионици каже: АЈДЕ ЖИВОТИЊЕ НАПАЛИТЕ СЕ, ЈЕБИТЕ ГОМНА ЛОКОМОТИВЂАНСКА, он им гарант делио сендвиче, тапшао по раменима и бодрио их "ручкајте децо моја да будете велики". Кари колико год говно да је био, са овом екипом би направио бум у евролиги, док са овим мороном ако вежемо 2 победе биће успех.

11. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1395808_631639626880507_1598219593_n.jpg

Лепо изгледају ако се узме у обзир да не перу косу.

12. Koji vam je kurac cigani, postoje dve varijante za vaš skor u ovoj grupi, da dobijete Lijetuvos kući i da imate 1-9, ili, verovatnije, da ne dobijete ni tu jedinu utakmicu koju imate neke šanse da dobijete, i da imate 0-10.

13. Избаксузирали.

14. Gledao sam i vaš meč i kao što sam vam rekao ranije, vi treba da postavite limit svojim igračima da pobede jednu tekmu i to je to. Iako je bilo tesno na kraju, do tesnoće je došlo zbog neobjašnjivo lošeg šuta sa bacanja Lokomotive, inače su bolja ekipa. Mislim da tamo pucate 15 razlike bez problema. Možda Ritas dobijete, ali morate bolje od ovoga da odigrate.

Za publiku se slažem sa Gvozdenom. Jednostavno ne znate kada treba da zagrmi, a bilo je prilike kada ste vodili 4 razlike nakon preokreta da usijate atmosferu i snašli bi se bolje, jer Lokomotiva je onako ekipa, ništa spec. Bilo je još prilike, a kada oni povedu samo jedan poen, hala ućuti. Trebaju godine za to. Mada i ovo je nadprosečna atmosfera za EL svakako, kao i poseta koja je velika za jednu košarkašku tekmu, ali verujte mi, treba vam još prakse.

Marjanovića su dobro izvlačili napolje taman toliko da se prođe iza njega i nije odigrao odbranu kako treba. Izprolazili su ga kako su hteli. Lazić jako loš. Slovenac je odigrao fino. Šilb i Dženkins onako.

Šta znam, kao što rekoh 1 pobedu da imate i šutirajte se u dupe, sve preko toga je nenormalan uspeh.

15. ручкајте децо моја да будете велики

Hahaha, skroz realno.

Eksplodiraće

Boban

Inače, Ljetvos dobio PAO.

16. Inače, Ljetvos dobio PAO.

А Каха Макабија, што нам уопште не иде у прилог.

17. Arena je govno.

Ali zinulo im dupe za pare a i vjerovatno dio navijača drma kompleks od našeg rekorda.

Ali Arena je govnurda, Pionir je zakon.

18. Курајберу, не просипај памет. Сети се почетка прошле сезоне, кад Партизан није имао уигран тим..јебали су вас сви..чак и они буђави Мађари, једва сте отишли на фајнл фор АБА лиге..и то захваљујући победи Звезде.

Тако је и сад, Звезда има респектабилан тим, само треба уигравања. Можда у ЕЛ добијемо само једну, али не зато што смо лоши, него зато што је група уједначена..нема аутсајдера као код вас у групи.

А ево, ајде да се кладимо за АБА лигу, сад на почетку, да вас деремо и Звезда осваја, смеш?

19. Курајберу, не просипај памет. Сети се почетка прошле сезоне, кад Партизан није имао уигран тим..јебали су вас сви..чак и они буђави Мађари, једва сте отишли на фајнл фор АБА лиге..и то захваљујући победи Звезде.

Prvo tim vam je uigran. Od juna fazon su svi tu. Drugo, ne možeš da računaš mladu ekipu koja ima prostora za rast i razvoj i konjine matore koje mogu samo da stagniraju do kraja sezone.

Тако је и сад, Звезда има респектабилан тим

Najlošija ste ekipa EL. Četvrtfinalista fazon ULEB kupa i to na user.

А ево, ајде да се кладимо за АБА лигу, сад на почетку, да вас деремо и Звезда осваја, смеш?

Naravno. U šta?

20. I pocinje prepirka...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.