КК Црвена звезда

1. Jebenog gremlina, goblina, Gargamela i Gulivera od Marjanovića iseći na komade i da se grejemo k'o ljudi. Sledeći put kad čujem od nekoga da nije loš igrač, nabiću mu komad drveta u bulju. Šupičkumaterinujebenu.
    Čudna utakmica skroz. Mnogo mi je krivo što izgubismo a držali smo rezultat dosta dugo. Publika svakako mora da bude bolja. Ja iskreno gajim potajnu nadu da možemo nešto da uradimo, ali znam da su za to vrlo male (gotovo nikakve) šanse, tako da ništa mnogo ne očekujem od ove sezone u EL. Jebiga, prva sezona posle toliko godina, s timom koji svakako još nije za top 16. Samo ne bih voleo da imamo neki baš očajan skor. Sve iznad toga je ok.

2. Ma nema veze Tilmo. Izgazićemo vas kao i svake godine.

3. Кладите се у годишњу залиху Златиборчеве чајне кобасице.

4. Ни мени није јасно то форсирање Арене, кад је Пионир бољи за атмосферу. Али добро, курчење.

Што се тиче Локомотиве, не бих се сложио да нису ништа специјално, чак мислим да су главни фаворит у групи уз Макаби.

Тим Звезде је много јачи него прошле године. Чамуге су добре, проблем су домаћи кошаркаши. Кад би имали квалитетне играче уместо Лазића и Симона, то би већ био тим који би можда могао да се бори за други круг. Овако тешко.

Али ја сам задовољан овим вечерас.

П.С. И Радоњић је добар тренер, треба му дати шансу.

5. Zvezda mora da se izvuče. Mnogo neizvučen tim.

15 godina nisu igrali evroligu fazon, i to su ušli ove godine zato što igraju regionalnu ligu a ne nacionalno prvenstvo gde ne bi ušli pored Partizana i to u vremenu kada Slovenci i Hrvati više ne daju pare za košarku, jer nisu toliko neizvučene države da krljaju lovu u jebeno loptanje nekih magaraca na obruče, i odma Arena i 20000 mesta. Koliko neizvučeno, kakav transfer.

6. Bobi

Jebo vas Bobi.

7. Джони стандрадно на нашој теми лололо

Мислим да смо играли солидно. Локомотива је уигранији тим. Није ово лоше и ако ће овако играти доброе. Међутим, чињеница је да ћемо на страни бити канта.

8. Ček, ček, sad niste uigrani a bili ste šampioni pripremnog perioda, tad ste na sav glav vikali kako ste dobri i uigrani?

Aj dogovorite se.

9. alo kompleksaši mrš sa teme!

10. blajvaga kako si na kraju završio na severu?
    E sledeća tekma tribina c i ćao, legnem na tri mesta i puca mi pička, još sam juče ostao čuku vremena na tribini da izgustiram mojih 600 kinti, posro se u wc-u ko čovek i uzeo br od jedne slatke redarke...
    Jug u areni za 600 dindži? MOOOŽE!

11. blajvaga kako si na kraju završio na severu?

Kupiš kartu za Jug i prošetaš do severa.

12. Džoni, pravi si tastatura grobar postao... Komentarišeš na mondu, b92 i blicu? :)

13. Mislis kako sam se na kraju zajebao? :) Bas tako kako rece Dzoni, nema reda ko gde ulazi, mogao sam i dole na nivo 200 da sidjem lagano... :D Ali nisam bio pametan. Sledeci put mi se nece ponoviti takva greska!

14. Samo vas upućujem Deki. Bio sam već na dovoljno utakmica u Areni da znam. Kada uđeš, možeš gde hoćeš. Dođi ranije siđi i dole kao što bvdlga kaže i gledaj odakle hoćeš.

15. e a stoka smo keve mi, lepo numerisano sve a bagra seda 'de 'oće, skinuo jašu stavio ispod sedišta, čistije nego u mom plakaru keve mi. Arena je kevara.
    blajvaga ideš na pazar? Ja idem, sinoć sam skapirao da ne znam da gledam basket, fudbal je keva kakav je takav je. Ispratiš 2 gola, 3 žuta i 3 izmene i ćaaaoo ovamo neki faulovi, poeni, tajm autu, mrš!
    I zaprdeli smo onu arenu sinoć bilo je momenata kad nije moglo da se diše, ne znam kome više fali šampon, navijačima ili igračima....
    Inače mišljenja sam da bih popušio bobana Bajkoviću, joooj kakav mi je lep biJo juče sa onom lisicom oko vrata, Boban mačor - Bajko mačka! Saću ga dodam u prijatelje na fejsu..

16. Videcu kakve su mi obaveze (prema zeni), ali ako idem idem da gledam, ili cu da se zabodem sa strane na severu, ili cu kupiti za istok kartu...

17. Pa to, kapirao sam istok da ispoštujem, nisam bio od Rumunije...

18. Иако им је Калатес о'шао, Кубан је и даље добра екипа.... Одлични плејеви, Амери су им били добри и то је то.... А на крају крајева, Кубан је освајач Еурокупа и финалиста ВТБ лиге, где су се сасвим солидно носили са ЦСКА.... Добри сте и ви били, пријатно сам изненађен....
    И не контам зашто толико осипате паљбу по Марјановићу кад је лик имао јебени дабл-дабл.... Џенкинс вам је био далеко очајнији, па га ни близу толико не пљујете....

19. И не контам зашто толико осипате паљбу по Марјановићу кад је лик имао јебени дабл-дабл

Si gledao crtani film "mali princ i čarobni pasulj" kad klinac ode kod fi faj fo džina pa ga jebe najstrašnije provlači mu se kroz noge, uši itd? E to ti je Bobiša bio sinoć, taj Džin, dvadest poena je cz primila preko njega u prvoj četvrtini, dečak se zaglavio ispred dva reketa, očajan je bio, da mu se digla on kita od 40 santima pa de je lujmovao bolju bi odbranu odradio...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.