КК Црвена звезда

1. Ako prođete, izgleda da na Reala idete, to jest reko bih 90+% na Reala idete

2. Pišaćemo im u stau

3. Ja sam rekao fazon kad smo imali onaj niz pobeda da nama Real najviše odgovara.
    Radonja je doktor za špance.

4. ZVEZDA UZIMAMO FINALE EVROPE

5. Јасно је да ни тајкунски сорошевски милиони неће помоћи, да ће дириговане судије навлачити за турке, али и да ће ЗВЕЗДАСРБИЈА победити османлијску Дачку, јер БОГ ВОЛИ СРБЕ!

6. Бог је Србин и он ће нас чувати.

7. како Сима оседео на брзину

8. crvena zvezda na nebu sja crvenu zvezdu volim i ja crvena zvezda to naš je tim hej zvezdo crvena crvena hej zvezda hej

9. U svlačionici je bila mrtvačka atmosfera, neki prete da neće igrati sledeću utakmicu ako se ne plate ugovori

10. Ćoki ušao u svlačionicu i rekao da svi potpišu da će glasati za Vučića.

11. U kladzama ima u ponudi broj slobodnih bacanja klejburn. Granica 24,5 kvota na plus 1,3

12. jel moze zvezda da mrdene sa osmog mesta ukoliko dobije i ukoliko izgube fener i efes?samo teorije radi pitam

13. теоретски, може звезда и до седмог места, псето је нубина.

14. http://www.eurohoops.net/en/euroleague/426933/last-round-scenarios-can-end-cska-vs-fenerbahce/

Crvena Zvezda can end up in the seventh place and push Baskonia to the eighth if they beat Darussafaka, Baskonia is defeated by Zalgiris, Anadolu Efes beats Real Madrid and Fenerbahce beats Barcelona. The Serbs can also push Fenerbahce to the eighth spot if they beat Darussafaka, Zalgiris prevails over Baskonia, Anadolu Efes beats Real Madrid and Fenerbahce gets beaten by Barcelona.

теоретски да. али с обзиром на то колико су нас поштовали резултати других тимова у претходних 6-7 кола, мислим да би се само будала овоме надала. а и ишли би на браћу онда јебем ли им порекло.

15. Kako brate pa i fener i efes imaju bolji medjusobni skor od nas?

16. Pa imali bi pobedu vise od njih. Mada bolje da budemo osmi nego na braću govna da idemo.

17. ne bi bre imali pobedu vise.sada imaju pobedu manje.mogu da imaju samo isti skor.i to ukoliko svi izgube,a oni dobiju.svi kao 3 tima ispred njih.

18. Aj nek neko baci rezultate zvezda-fener obe. Od efesa sigurno imamo losiji skor jer su nas dobili obe, za fener nisam sto posto siguran ali sam prilicno siguran da imamo losiji skor. Jedino ako se ne pravi neki trougao fener-zvezda-baskonija gde mi imamo bolji skor od baskonije pa da nekim kurcevim cudom u tom trouglu mi budemo najbolji

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.