КК Црвена звезда

1. Prvi post na 2000 strani awwwww
    Čestitke

2. Ma da, fener nas tamo ubio 15 mi njih kod kuce dva. Od baskonije imamo bolji skor u bg pukli 7 tamo dobili 18. Od efesa izgubili obe to nisam morao ni da proveravam. Sad cu bas da vidim kako stoje baskonija i fener medjusobno. I efes sa njima isto

3. Ajde pa da napušavamo Radmila iz Topole kako stalno pametuje i jede govna ovde

4. ima bolji skor fener.pogledao sam jutros,al ne znam koliko tacno.uglavnom fener njih sa dosta koseva dobio,ovi njih sa 2 valjda.

5. Nemoyte se zalijetati sa kladjenjem na zvezda uniks kazu da u svlacionici jedan deo igraca zvezde place nekontrolisano a druga polovina na celu sa jovicem pisa po woodoo lutki sa likom Covica

Oh, nevermind

6. Jutro je padalo teško ubeđivanje Jovića da igra u Turskoj i protiv Budućnosti, traži pare na ruke jer ne želi da igra za manje pare od crnaca i Voltersa

7. Simon nece da igra u ekipi u kojoj on nema najduzi polni organ, prema tome

Branko Lazic out
    Thompson out
    Borisa Simanic out

8. Mi smo bolji samo od baskonije u medjusobnim, fener je bolji samo od efesa a baskonija je bolja samo od fenera. Efes je bolji of baskonije i nas. Komplikovano jbg. Ali ako bi se napravio taj trougao mi bi bili drugi tu zbog kos-razlike ukupne jer je sada izjednacena sa fenerom a baskonija ima nekih +50 u odnosu na nas tako da bi nam svaka pobeda uz bilo koji poraz fenera garantovala bolju kos-razliku u odnosu na njih a u teoriji mozemo da preskocimo i baskoniju kad bi oni pukli 25 a mi dobili 25 razlike

9. Pa i što da igra kad je bolji od obojice.

10. Stefan Jovic napravio skecx, banuo u svlacionicu partizana i bacio im napolitanku, ovi se pobili oko nje ima i prezivelih

11. Necemo napusavati radmila, istina je da mozemo biti sedmi ali ono...evo ako se desi da u zadnjem kolu zvezda dobije darusafaku, barselona mrtva dobije fener u istambulu i zalgiris baskoniju u istambulu ja evo izijem govno i secem kurac xd

12. I šalješ Vukajlijašu po izboru

13. piše se IstaNbul... -.-

14. Meni ovo nerealno krsta mi, a i bamberg jebeni kao hvalimo lol NIJE COVIC UZEO PARE NE NE

15. Onda bi bio stanbol a ne stambol :p

16. ĆOKI DONEO I ZLATO IZ KUĆE SAMO DA JOVIĆ ZAIGRA PROTIV BUDUĆNOSTI!!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.