Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Lokomotiva nije nikakav najjači tim u grupi, favorit u grupi, FAVORIT ZA EVROLIGU i ostale ciganske velikosrpske uskršnje gluposti koje pišete. SREĆNA VELIKA SUBOTA SVOJ BRAĆI DELIJAMA
http://www.dumpr.net/static/ff/f614bf8f3cc0d8ae_o.jpg
Мислим да би кошаркаши Звезде, због поменуте сељачке публике која се криминално лоше разуме у кошарку и вођа који не знају кад треба да подигну навијаче, певају Дуњићу итд, атрактивним потезима морала да раздрма трибину. Јеботе, погледајте комшије, елеј апови, куцања, добри кросовери, тројке са 9 метера, све то доноси 2-3 поена, али навијачи су након тога у трансу. Потребно је нешто што ће раздрмати публику, не рачунам дату тројку. Након поена Џенкинса шоу смо направили, шта би тек било да имамо играче чији су специјалитети куцања: Веселог, Лазмеа, Гиста, Лучића...
Ја сам се реално разочарао атмосфером, није било лоше, ал' ништа посебно. Још сам био на северу у близини оног једног барјака, било ми до јаја, све сам видео и још ме хладио, после пуче, био сам гола вода.
Не мора нужно да буде тројка, мада је то најделотворније. Ови дају прву тројку, Звезда не реализује напад, ови рокну још једну и већ им се увукао страх у кости, тачно се видело да само гледају да се ослободе лопте. Почели да је гурају Марјановићу, одмах тројица на њега и он губи лопту. Дошли су себи тек кад је било 12-13 разлике, прекасно.
Разлика између Бобија и Вранеша је што је Вранеш био резерва играчима какви су били Пековић и Марић....
Полако, бре, људи. дај да видимо наредне две утакмице. Прво да видимо како ћемо да одиграмо у гостима, а онда како ћемо да се покажемо против Панатинаикоса код куће. Није једна утакмица меродавна. Иначе, слажем са претходним кометарима по питању навијања. Само на моменте јако, а онда тишина на -10 и тек кад је предност Локомотиве почела да се топи, Делије су опет почеле са јачим навијањем. Требало би да схватимо да ове године немамо импрератив пласмана у Топ 16 фазу, да је свака утакмица у Београду празник и да би Делије требало да навијају у сваком мечу као да је дерби па макар губили и са 30 разлике. Имамо привилегију и срећу да гледамо Звезду у Евролиги, зато треба уживати у томе и бучним навијањем прослављати то.
U 1. pp je u nekim delovima tekme bilo navijanje fenomenalno! A u drugom ale u le jeboimjamajku, i Dunjić debeli su skroz usrali motku. Sreća što ne odoh na sever, nije mogla igla da padne, a dole neki delovi zvrjali prazni... jbg, iskreno nadao sam se pobedi, ali nam crnje jebale mamu. Šta ćeš, jebala ih demokratija i ukidanje ropstva!
I opet kažem da smo MORALI da dovedemo Dlejnija, onog iz Bajerna, kida igrač. Dzenkins me razočarao više nego Bobi, kako uđe napravi faul, jebo mu ja majku, valjda nije naučio da kida odbranu, kako igrač potrči on ga faulira, pa jebo ga ja.
Ja sam se samo prekrstio kada sam u 3. četvrtini, čini mi se, čuo da skandiraju Dunjiću, jebo im on majku po sred piče. Pa oca mu jebem, u tom trenutku smo gubili i umesto da vodja povede neku pesmu da digne halu na noge on skandira tom Dunjiću. Navijanje je bilo u nekim momentima fenomenalno, ali mislim da vodje koje su tu bile, a i sama publika, tačnije deo publike, ne znaju kako da navijaju na košarkaškim utakmicama, barem ne takvog renomea poput Evrolige.
+1
Apsolutno se slažem.
http://firstrownow.eu/watch/215704/1/watch-union-olimpija-vs-crvena-zvezda.html
Лоша је слика, нек окачи неко ако има бољи, мада сумњам да постоји...
Овај Блажић стварно врх играч..нос је катастрофа и треба га најурити.
Организација иге нула, и даље све на индивидуални квалитет..нема уиграних акција, сви некако статични.
Шта промаши Нелсон хахахах
Овај Блажић стварно врх играч..нос је катастрофа и треба га најурити.
Човек је био најбољи прошле сезоне, не бисмо видели Евролигу да није било њега и сад би да га тераш зато што је ушао у период лоше форме. Да се гониш у курац и ти, и сви такви навијачи.
kad bi mogao neko da mi kaže koja je funkcija našeg kapitena simonovića...koji je on faktor u ekipi sem da popunjava petorku
On i Radonja su dobri drugari.
Pička, nije hteo da zakuca. Dobijamo ovo, ali mi se ne sviđa neorganizovanost, jebo majku, pa da kao u rukometu kruži lopta dok se nekome ne otvori prostor, bolje bi nam akcije bile. Blažić nam je realno najveće pojačanje, pa Šilb, pa Bobi, pa Dzenkins, koji me je blago rečeno razočarao...
U četvrtak protiv Makabija, tu se svakako ne nadam pobedi, ali mislim da možemo da igramo ispod hendikepa (da neće da nas naguze, nego nešto, do pešes razlike).
kad bi mogao neko da mi kaže koja je funkcija našeg kapitena simonovića...koji je on faktor u ekipi sem da popunjava petorku
Ја сам се надао да ће сад као бекап играч да буде колико-толико бољи, да одигра 10-15 минута и убаци 2-3 тројке из 5-6 покушаја, али неки шутеви су му криминални за играча који је као шутер... И дефинитивно има превелику минутажу, али јебига, не могу Шилб и Раденовић да играју по 38 минута.
On popunjava klupu, kakvu petorku... :)
Realno, ume da vodi zagrevanje, i to je nešto...a što se tiče njegovog bilansa, jebo ga ja, bolje bih ja igrao majku mu...ti svakako...
A ono što me interesuje, šta Radonjić priča sa njima na tajmautima poluvremenu i sl. kad oni jednu uigranu akciju nemaju... garant im samo priča JAČA ODBRANA JAČA ODBRANA, i gotovo...ali opet kažem, dobijamo mi ovo...
Nego jel Joksimović onaj što je u Igokei igrao? I (pitanje za Bačjea), jel igrao Joksimović u Crnokosi, ili sam utripovao, poznat mi odnekle (pre nego što sam ga video u Aba ligi).
http://prenosi-uzivo.blogspot.it/p/kanal-1.html
Ovaj vam je najbolji sigurno.