КК Црвена звезда

1. i te tri tačke što stavljaš u postu kao da si asmatičar, zajebi to, tripujem da si ona čamugica iz malkoma....

2. Четири тачкице заправо браћала :-), а боли ме курац сад јеби га, навика....
    Нисам гледао први део меча, ал' опет колико видим, одбрана није била приоритет ни код једног тима.... А и Боби једино може зону да игра.... Ако је тако, онда јеби га....

3. А и Боби једино може зону да игра

nije ni probao zonu kenjao ih šut katastrašno

4. Ал' исто тако, колико видим, нису их хтела бацања, па му дође на исто.... Ал' да одржите било какву наду за топ 16, сте синоћ морали дупишете победу.... Сад играте против Макабија, Панатинаикоса и Кахе.... Јеби га....

5. А и Боби једино може зону да игра

Ако је прасе могло из једног Врањеша да извуче максимум, ваљда ће његов ученик моћи да научи Бобија бар како да се поставља у рекету.

Мало сам се разочарао у Радоњића а хвалио сам га на почетку, имам утисак да би Вукоичић од ове екипе направио шоу.

Радоњићу је, бар до сад, најјача одлика била чврста одбрана а у појединим тренутцима иста није постојала. Можда грешим али није дорастао изазову.

6. Не знам колико могу објективно да сагледам утакмицу, не можеш да похваташ онолико ствари као кад гледаш на телевизору. Али рекао бих да је пресудило то што нико није умео, а неки нису ни имали храбрости да покушају да одговоре на оне тројке Вилијамса и Јасаитиса. Не знам што толико пљујете Марјановића, не може он да буде ни бржи, ни скочнији него што јесте. Није он крив што имамо два центра која су лимитирани играчи, добри за Јадранску и ништа више од тога. Катић може на борбеност да одигра по неку утакмицу изнад својих могућности, али тренутно је у лошој форми. Мислим да могу да добију Ритас и можда још једну код куће, што да не, није немогуће. У гостима једино на неки луди проценат шута, страховито лош дан противника или тако нешто. Не знам како је деловало на ТВ-у, али у неким моментима навијање је покидало. А опет, било је баш лоше у неким моментима кад је требало да буде најбоље. Ови се одлепљују, видиш да испуштамо утакмицу, а вође форсирају "Звезда ле оле ола". Каква говнурда од песме, страшно. Има још тих срања које је немогуће певати превише гласно.

Мени је на југу било до јаја, дошли на време, заболи се у први ред, седиш до почетка, одмориш мало на полувремену, а они на северу ем набијени, ем стоје 4 сата без престанка. Добар део публике стварно нема појма о кошарци, а најгоре су ми оне мајмунчине што псују и вређају своје играче због промашеног шута или тако нечег.

Johnny Kurajber

Samo vas upućujem Deki. Bio sam već na dovoljno utakmica u Areni da znam. Kada uđeš, možeš gde hoćeš. Dođi ranije siđi i dole kao što bvdlga kaže i gledaj odakle hoćeš.

Е, стварно јеботе, нисам могао да верујем :) Размишљали смо да се спустимо, али нисмо хтели да ризикујемо да изгубимо добра места горе, у случају да нас врате.

7. bombas
    Dok je Zvezda postojala vi bojkotovali, sad izgiboste za karte da gledate FMP. Vama nikad ugoditi.

Заборавио сам да одговорим на ово јуче. Ја никад нисам бојкотовао, штавише, био сам на 90% домаћих утакмица у најтежој сезони у историји клуба. Од тада идем на по пар утакмица годишње, онако кад се зажелим, што је опет сигурно више од тебе, интернет борца против Човића и СНС-а, а тек онда "навијача" Партизана.

8. Не знам што толико пљујете Марјановића,

Ма јок брате, нико не очекује од њега да трчи егал са Болтом, само да се мало боље поставља и не служи као чуњ. Штавише сматрам да је Боби квалитетнији од Врањеша, само још да га Радоња искористи на прави начин. У кошаркашком смислу. Него нешто сумњам да је дорастао томе, ма био прасетов ученик сто пута. Лако је против Задра одиграти чврсто у одбрани и спустити их на 55 поена, покажи се у ЕЛ. Сматрам да Звезда има тим са којим би врхунски тренер могао да направи одличне резултате па и да победи Локомотиву, зашто да не. Мада сачекајмо, тек је почело, можда ме демантује.

интернет борца против Човића и СНС-а, а тек онда "навијача" Партизана.

Ууууууууу поливаааај тастатататура глодаре

9. Човићу, врати Ацу Трифуновића за тренера!!1

10. Мислим да могу да добију Ритас и можда још једну код куће, што да не, није немогуће

Ali to je vrh za debitantsku sezonu. Dobro pod debitantsku mislim da dugo niste igrali EL (nije prozivka) i da jednostavno jedna ili dve pobede su puna kapa. Jedna protiv Ritasa je OK. Top 16 prave ili godine pažljivog planiranja ili neka bolesna lova. Teško da može drugačije. Mi smo iznenadili par puta, ali čini mi se da je to bilo solidno planski i bez pritiska.

Али рекао бих да је пресудило то што нико није умео, а неки нису ни имали храбрости да покушају да одговоре на оне тројке Вилијамса и Јасаитиса.

Juče baš gledam Ritas - Real i kada se Ritas primakne nekom trojkom i publika se digne, odmah ovi vraćaju trojku. Ali odmah. Najkasnije u 10. sekundi svog napada. Jebiga, treba probati. Stvarno nisu odgovarali na one trojke koje je LK dala kad treba.

Ма јок брате, нико не очекује од њега да трчи егал са Болтом, само да се мало боље поставља и не служи као чуњ.

Izvlačili su ga iz reketa, pa je bilo prostora iza. Opet, morao je da izađe.

Е, стварно јеботе, нисам могао да верујем :) Размишљали смо да се спустимо, али нисмо хтели да ризикујемо да изгубимо добра места горе, у случају да нас врате.

Mi kada smo igrali nisu vraćali. Prve tekme sam bio sa Grobarima, a posle sam išao na suprotnu stranu i gledao lajk a bos :)

11. Izvlačili su ga iz reketa, pa je bilo prostora iza. Opet, morao je da izađe.

Управо то. А чек, како је Партизан решавао тај проблем у одбрани са Врањешом? То је тај исти тип играча, Врањеш, Боби, Мутомбо, Минг лоло

12. Управо то. А чек, како је Партизан решавао тај проблем у одбрани са Врањешом? То је тај исти тип играча, Врањеш, Боби, Мутомбо, Минг лоло

Roberts, Lazme, Veseli....pripomagali su ozbiljno i iza i ispred, a Vraneš nije toliko izlazio na centra čak iako zna da šutne sa distance. Drugi su to radili. Mislim da Bobi nema taj tip podrške kod vas trenutno.

13. Vidiš ovde, ne izlazi puno, a ako je kao u situaciji broj jedan i napustio malo više svoj prostor, na vreme se vraća jer realno, puca mu baš da li će neko da šutne sa distance od visokih igrača. Pokrivanje tih igrača je bio posao 3 i 4, a ako neko dođe ispod koša, e tu je on. Mislim da Bobi ne bi treb'o puno da izlazi ko god da je protivnički centar.
    http://www.youtube.com/watch?v=NRKlE2HZxx0

14. Онда или немамо тај тип играча који могу да помогну подједнако у одбрани и у нападу или је тактика лоша. Како год, на Радоњићу је да ствари доведе у ред, ваљда је научио нешто од учитеља.

15. Pa mislim da nije toliko do tipa igrača, koliko do slabije saradnje, što može da se ispegla. Na kraju deluje kao da je sve zasrao Bobi, ali odbrana je, kao i napad uglavnom timska stvar i saradnja je ključ.

EDIT: Mislim da je trener Lokomotive i taktički pobedio, barem što se tiče tog napada i prolaženja iza Bobija, kao i njegovog izvlačenja što više napolje. To je taktika.

16. Одличан клип. Ала Славкан дели банане ово је страшно. Ето како треба да се користи такав тип играча.

Mislim da Bobi ne bi treb'o puno da izlazi ko god da je protivnički centar.

Управо то.

И једнима и другима треба мало више самопоуздања, Партизан је против Барсе играо одлично, мало су се уплашили победе, она тројка Навара као да им је одсекла ноге. Можете да прођете у Топ 16 лагано.

17. Ма ми смо курчина, нема ту шта много да се прича и анализира.

18. Videćemo. Ja sam vrlo zadovoljan sa dve pobede u grupi, OK mi je jedna, i jedino ako budemo bez pobede podbacili smo. Tako se ja tripujem svake godine.

19. Човић је пре почетка сезоне изјавио да је циљ да се ове сезоне остваре макар 2 победе и да је све преко велики успех. Што Курајбер рече, за Топ 16 је потребно издвојити много паре. Све у свему, испаде да је Локомотива најјачи клуб у групи јер имају највећи буџет, и то један од највећих у Европи и да ћемо пре добити и Макаби и Панатинаокс, него да опет играмо са овима у Арени.

20. Gledao sam sve utakmice vaše grupe i Panata deluje najjače. Bez obzira na poraz. Ne znam ono, ima tu dosta da se igra, ali ove sezone, dve pobede je vrh za vas, pa čak i samo jedna. Sve preko toga, kao što puno puta ranije napisah je čist ćar. Onda su uradili i više od očekivanog i zaslužuju svaku pohavlu. To je to. Jebena je Evroliga. Jednostavno vrh košarke.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.