КК Црвена звезда

1. Ajd priznajte kad god neko pomene Zeleznik da vam se javlja nekakva neprijatna nelagodnost u srcu, kao neka smetnja ne znam

2. па не баш, тамо могу да се дрмају кошеви тако да добра је хала

3. Ja sam igrao u FMP-u u mladjim selekcijama i sa uzivanjem pratio majstore kosarke kao sto su Zoroski, Askrabic, Frimen,itd Krivo mi je sto je propali Djokara preoteo Pionir, a poduvacemo ga garant protiv Spanaca

4. тамо могу да се дрмају кошеви тако да добра је хала

+ legenda

5. jebi glupu zvezdu
    grobar jug

6. Без Јовића до 10. априла. Отпутовао је у Минхен да среди леђа.

7. па који ће нам курац после џД

8. Реално. Мислим да ће и "остати" у Минхену, чим су посредовали у том одласку Ђорђевић и оба Пешића.

9. Jedva cekam da Jovic ode u NBA

10. Jedva cekam da coki legenda proda jovica za stotine miliona maraka pa da dovede gaudloka

11. Па да га Радоња отјера на клупу кад овај опали тројку у седмој секунди напада.

12. samo mora da pazi da neko ne objavi javno otkupnu kaluzulu kao u slucaju Kalinica kad je isprdeo da je dobio milion evra, a klauzula za otkup bila 400k, pa onda 400k od turaka a 600k od vlade srbije

13. Шта нас боли курац, паре су паре, ко да је битно одакле нам.

14. Kad pomislim na petorku gaudlok, lazic, dangubic, mitrovic i tompson voleo bih da u svakom napadu gaudlok opali trojku u sedmoj sekundi xd

15. Свеједно му, опалио у седмој или на остеку напада, од побројаних само Лаза смије узети шут и то кад је сам ко дух. 90% лопти би ионако завршило код Гаудлока на крају да је фрљне па гдје оде.

16. Ma lazic je tu najmanji problem

17. Бранчило је брат највећи.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.