па не баш, тамо могу да се дрмају кошеви тако да добра је хала
Ja sam igrao u FMP-u u mladjim selekcijama i sa uzivanjem pratio majstore kosarke kao sto su Zoroski, Askrabic, Frimen,itd Krivo mi je sto je propali Djokara preoteo Pionir, a poduvacemo ga garant protiv Spanaca
+ legenda
jebi glupu zvezdu
grobar jug
Alo Igokeac :D
pazi to stoji xd
Без Јовића до 10. априла. Отпутовао је у Минхен да среди леђа.
па који ће нам курац после џД
Реално. Мислим да ће и "остати" у Минхену, чим су посредовали у том одласку Ђорђевић и оба Пешића.
Jedva cekam da Jovic ode u NBA
Jedva cekam da coki legenda proda jovica za stotine miliona maraka pa da dovede gaudloka
Па да га Радоња отјера на клупу кад овај опали тројку у седмој секунди напада.
samo mora da pazi da neko ne objavi javno otkupnu kaluzulu kao u slucaju Kalinica kad je isprdeo da je dobio milion evra, a klauzula za otkup bila 400k, pa onda 400k od turaka a 600k od vlade srbije
Шта нас боли курац, паре су паре, ко да је битно одакле нам.
Kad pomislim na petorku gaudlok, lazic, dangubic, mitrovic i tompson voleo bih da u svakom napadu gaudlok opali trojku u sedmoj sekundi xd
Свеједно му, опалио у седмој или на остеку напада, од побројаних само Лаза смије узети шут и то кад је сам ко дух. 90% лопти би ионако завршило код Гаудлока на крају да је фрљне па гдје оде.
Ma lazic je tu najmanji problem
Бранчило је брат највећи.
Ajd priznajte kad god neko pomene Zeleznik da vam se javlja nekakva neprijatna nelagodnost u srcu, kao neka smetnja ne znam