Ja sam igrao u FMP-u u mladjim selekcijama i sa uzivanjem pratio majstore kosarke kao sto su Zoroski, Askrabic, Frimen,itd Krivo mi je sto je propali Djokara preoteo Pionir, a poduvacemo ga garant protiv Spanaca
samo mora da pazi da neko ne objavi javno otkupnu kaluzulu kao u slucaju Kalinica kad je isprdeo da je dobio milion evra, a klauzula za otkup bila 400k, pa onda 400k od turaka a 600k od vlade srbije
Свеједно му, опалио у седмој или на остеку напада, од побројаних само Лаза смије узети шут и то кад је сам ко дух. 90% лопти би ионако завршило код Гаудлока на крају да је фрљне па гдје оде.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ajd priznajte kad god neko pomene Zeleznik da vam se javlja nekakva neprijatna nelagodnost u srcu, kao neka smetnja ne znam
па не баш, тамо могу да се дрмају кошеви тако да добра је хала
Ja sam igrao u FMP-u u mladjim selekcijama i sa uzivanjem pratio majstore kosarke kao sto su Zoroski, Askrabic, Frimen,itd Krivo mi je sto je propali Djokara preoteo Pionir, a poduvacemo ga garant protiv Spanaca
+ legenda
jebi glupu zvezdu
grobar jug
Alo Igokeac :D
pazi to stoji xd
Без Јовића до 10. априла. Отпутовао је у Минхен да среди леђа.
па који ће нам курац после џД
Реално. Мислим да ће и "остати" у Минхену, чим су посредовали у том одласку Ђорђевић и оба Пешића.
Jedva cekam da Jovic ode u NBA
Jedva cekam da coki legenda proda jovica za stotine miliona maraka pa da dovede gaudloka
Па да га Радоња отјера на клупу кад овај опали тројку у седмој секунди напада.
samo mora da pazi da neko ne objavi javno otkupnu kaluzulu kao u slucaju Kalinica kad je isprdeo da je dobio milion evra, a klauzula za otkup bila 400k, pa onda 400k od turaka a 600k od vlade srbije
Шта нас боли курац, паре су паре, ко да је битно одакле нам.
Kad pomislim na petorku gaudlok, lazic, dangubic, mitrovic i tompson voleo bih da u svakom napadu gaudlok opali trojku u sedmoj sekundi xd
Свеједно му, опалио у седмој или на остеку напада, од побројаних само Лаза смије узети шут и то кад је сам ко дух. 90% лопти би ионако завршило код Гаудлока на крају да је фрљне па гдје оде.
Ma lazic je tu najmanji problem
Бранчило је брат највећи.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2017&mm=04&dd=04&nav_id=1247075
Ray Allen who?